Κ. Middleton: Έτσι θα γιορτάσουν στη Βρετανία τη γέννηση του διαδόχου!

Στο πόδι βρίσκεται από το πρωί το Λονδίνο αφού από ώρα σε ώρα θα έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί της Kate Middleton και του William.
Η Δούκισσα του Cambridge εισήχθη νωρίς το πρωί στο μαιευτήριο και αμέσως μετά άρχισε η διαδικασία του τοκετού, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα.
Κορυφαίοι μαιευτήρες, μεταξύ τους ο σημερινός γυναικολόγος της βασίλισσας Αλαν Φάρθινγκ, είναι παρόντες στην αίθουσα τοκετού. Η γέννηση του τρίτου διαδόχου του Οίκου του Ουίνδσορ προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον παγκοσμίως, καθώς μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο έχουν κατασκηνώσει επί τρείς εβδομάδες έξω από το μαιευτήριο αφού δεν ήταν γνωστή η ημερομηνία του τοκετού.
Η βασίλισσα, η πρώτη από τη βασιλική οικογένεια και κατόπιν οι γονείς της Kate θα είναι οι πρώτοι που θα ενημερωθούν.

Δες εδώ Live εικόνα έξω από το μαιευτήριο

Η Βρετανία ετοιμάζεται να γιορτάσει το γεγονός με κανονιοβολισμούς (62 από τον Πύργο του Λονδίνου και 41 από το Γκριν Παρκ, κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ). Η βρετανική σημαία θα υψωθεί σε όλα τα δημόσια κτίρια.
Το όνομα του μωρού θα ανακοινωθεί ύστερα από αρκετές ημέρες. Οι Βρετανοί περίμεναν μια εβδομάδα πριν μάθουν το όνομα του William και ένα μήνα για το όνομα του Κάρολου.

Read More

And More