Kate Middleton: Γέννησε αγοράκι – Στο πλευρό της ο William

Επιτέλους ανακοινώθηκε ο ερχομός του διαδόχου και γιος του Πρίγκιπα William και της Δούκισσας του Cambridge, Katherine ή… Kate Middleton! Το μωρό τελικά είναι αγόρι και γεννήθηκε σχεδόν 3.700 γραμμάρια (8lb και 6 οz μονάδες μέτρησης) .

Ο μικρός γεννήθηκε στις 16:24 ώρα Αγγλίας (18:24 ώρα Ελλάδας) κι ανακοινώθηκε στις 20:30 με δελτίο τύπου από το μαιευτήριο. Στο ίδιο δωμάτιο γεννήθηκε κι ο πατέρας του, William.

Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με εκπρόσωπο του παλατιού.

Vast: Crowds of tourists and well-wishers gather on the steps of the Queen Victoria Memorial Statue and at the gates outside Buckingham Palace today

O ερχομός του μωρού και τρίτου διαδόχου σε σειρά – αφήνοντας πίσω τον θείο του Harry που έρχεται τέταρτος – ήταν ένα από τ πιο σημαντικά γεγονότα της Βρετανίας και όλοι το περίμεναν ανυπόμονα. Η χαρά των γονιών του William και Kate είναι τεράστια αφού ποτέ δεν έκρυψαν ότι θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, δυο χρόνια πριν.

Getting a better view: These excited children climb the gates of the Palace and are among the hundreds getting swept away in the excitement of the royal baby's impending arrival

Δήλωση έκανε κι ο ευτυχισμένος παππούς Πρίγκιπας Κάρολος, δηλώνοντας πόσο χαρούμενος είναι με τον ερχομό του πρώτου του εγγονιού κι ανυπομονεί μαζί με τη σύζυγό του να δει το μωρό άμεσα.

Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται έξω από το μαιευτήριο, με το χαρμόσυνο γεγονός να προκαλεί κυριολεκτικά φρενίτιδα στον κόσμο, που είχε συγκεντρωθεί κατά χιλιάδες.

Αυτή τη φορά για πρώτη φορά στην ιστορία του βασιλικού χρόνου δεν υπήρχε υπουργός της κυβέρνησης να πιστοποιήσει τη γέννηση του μωρού.

Φτάνοντας η Kate στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί ώρα Αγγλίας
Royal arrival: This is the moment Kate and her royal protection officers went through the Mary Sandford entrance of the hospital at just before 6am this morning

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία τα επικρατέστερα ονόματα για το πριγκιπικό μωρό είναι George ή James. Πάντως, φανερό της φρενίτιδας που επικρατεί στη χώρα είναι το γεγονός πως όσοι γονείς απέκτησαν τώρα παιδιά περιμένου να ακούσουν το όνομα του πριγκιπικού μωρού για να ονομάσουν το παιδί τους και εκείνοι με το ίδιο όνομα.

Read More

And More