Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Μαζί στην πρεμιέρα του Βοσκόπουλου!

Ο έρωτας καλά κρατά για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Το ζευγάρι είναι μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα και ξέρει να γλεντά τη ζωή του.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 1,5 περίπου χρόνο (τον Μάη του 2013 έγινε γνωστή η σχέση τους) και αμέσως η χημεία ανάμεσά τους ήταν πολύ δυνατή. Ακολούθησαν ταξίδια, πολλά ταξίδια σε Λονδίνο, Παρίσι, Μύκονο, Ντουμπάι και άλλους προορισμούς και οι δυο τους έδειξαν να είναι στα καλύτερά τους.

Κατερίνα Καινούργιου
Το επόμενο βήμα ήταν η συγκατοίκηση, που ήρθε αβίαστα και για τους δυο με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Ενώ, και τα σχέδια του γάμου δεν είναι μακρινό πλάνο με την Κατερίνα να έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της πως θέλει να κάνει οικογένεια με τον Βασίλη.
Όσο για την καθημερινότητά τους; Μοιράζεται ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και τις όμορφες στιγμές που περνούν μαζί. Μια από αυτές ήταν και η χθεσινή. Το ζευγάρι έκανε μια επίσημη έξοδο και πήγε στην πρεμιέρα του Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Κατερίνα Καινούργιου
Λίγο νωρίτερα η Κατερίνα βρέθηκε στο Σύνταγμα στα Public (δες φωτογραφίες) για την παρουσίαση του βιβλίου της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αμέσως μετά πήγε με τον σύντροφό της στη live εμφάνιση του Τόλη Βοσκόπουλου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου

Read More

And More