Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: “Δεν είμαι η μοναδική που φοράω τρέσες και άλλαξα την εμφάνισή μου!”

Στη σκληρή κριτική του Κοσμά Βίδου που την χαρακτήρισε “Θλιβερό έκθεμα στο Μουσείο του κακού γούστου” απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha οργάνωσε χθες ένα event μόδας (δες φωτογραφίες) με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της συλλογής και απάντησε στην κριτική που της ασκήθηκε.
Αν και αρχικά δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει αυτά που γράφτηκαν, δεν άντεξε και μίλησε: “Την διάβασα την κριτική και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Είναι ένας άνθρωπος πολύ αξιόλογος. Ξέρει τι δουλειά του, ας πιστεύει ό,τι θέλει. Το να πει κάτι άσχημο, δεν με πειράζει. Ο καθένας έχει την άποψή του. Επειδή είμαι όμως μια γυναίκα, κάποια από αυτά που είπε ήταν λίγο προσβλητικά”.
Και συμπλήρωσε: “Εννοείται πως στενοχωριέμαι διαβάζοντάς το. Εννοείται πως ήταν προσβλητικό και σκληρό αυτό που έγραψε. Προτιμώ κάτι που με στενοχωρεί να το αφήνω πίσω. Αγαπώ πολύ τη μόδα και δεν είμαι η μοναδική στην τηλεόραση που φοράει τρέσες, που άλλαξε κάτι στην εμφάνισή της και φορά ψεύτικες βλεφαρίδες. Είμαι από τις λίγες που το παραδέχομαι και έφαγαν κόλλημα μαζί μου. Εγώ δεν θα αλλάξω, ας συνεχίσουν να το κάνουν”.
Δες το video:

Read More

And More