Κατερίνα Καινούργιου: Τα 17 κιλά που κατάφερε να χάσει, οι πλαστικές και οι… λάθος επιλογές!

“Δεν έχω υπάρξει προσεχτική στις επιλογές μου και κάποιες φορές νομίζω ότι έχω εκτεθεί”, δηλώνει μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καινούργιου. Καλεσμένη στα “Καρντάσιανς” η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως έχει κάνει λάθη στο παρελθόν και θα ήθελε η προσωπική (και ερωτική της ζωή) να μην είχε γίνει γνωστή…
Μιλώντας μάλιστα για τις ανασφάλειες της, αποκάλυψε: “Τι κακό έκανα εγώ με τις προηγούμενες σχέσεις μου; Επειδή είχα την ανασφάλεια, από τις πρώτες 15 μέρες μιας σχέσης, γαντζωνόμουν πάνω του και μόλις αυτό τελείωνε, απογοητευόμουν… Τώρα είμαι πιο επιφυλακτική με τους ανθρώπους”.

Το καλό για εκείνη όμως, είναι πως βρήκε πια τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και η σχέση αυτή την έχει αλλάξει. Εξάλλου, ο σύντροφός της είναι αυτός που την φροντίζει και την στηρίζει άνευ όρων σε… όλα!
Όσον αφορά στην εμφάνισή της, η Κατερίνα αποκάλυψε πως έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν. “Έχω χάσει 17 κιλά”, αποκαλύπτει και εξηγεί πως πριν λίγα χρόνια, λόγω ενός γυναικολογικού προβλήματος, αναγκάστηκε να πάρει κορτιζόνη που την έκανε να πρήζεται. Όταν ξεπεράστηκε πια το πρόβλημά, όμως εκείνη με σκληρή προσπάθεια κατάφερε να αποκτήσει τη σημερινή σιλουέτα της.

“Στα 18 μου άλλαξα τη μύτη μου και έχω βάλει στήθος… Αλλά δεν έχω κάνει καμιά άλλη επέμβαση. Όλα τα άλλα έγιναν με πολύ προσπάθεια, καλή διατροφή και πολύ γυμναστική. Δεν ήταν εύκολο, αλλά όταν γίνεσαι γυναίκα, θέλεις να διώξεις τα κιλά που σε ενοχλούν”.
Δες το video:

Read More

And More