Κατερίνα Καινούργιου: “Θα έμενα σπίτι για να μεγαλώσω το παιδί μου!”

Ευαίσθητη, ερωτευμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία εμφανίζεται η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha από το “Όλα Παίζουν” μιλά για τον έρωτα με τον Βασίλη Σταθοκοστόπουλο, τις ανασφάλειες και τα λάθη στις προηγούμενες σχέσεις της.

“Είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, ο έρωτας μου δίνει δύναμη, μου δίνει ζωή, με κάνει να δημιουργώ και να έχω καλύτερη ψυχολογία!”, αποκάλυψε στο Glitter και την Αλεξάνδρα Παπαδάκη, η Κατερίνα Καινούργιου.
Κρατά όμως, ο έρωτας για πάντα; “Δεν ξέρω αν κρατά για πάντα! Σίγουρα πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, να δίνει ο ένας στον άλλον χώρο και χρόνο και να μην αφήνεσαι στην καθημερινότητα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να θαυμάζω τον σύντροφό μου και να έχω την αίσθηση ότι με προστατεύει, ότι είμαι ασφαλής δίπλα του”.

Θα έμενε ποτέ σπίτι χωρίς να δουλεύει; “Για να μεγαλώσω το παιδί μου, ναι και πάλι για ένα διάστημα. Αναπνέω, ζω μέσα από τη δουλειά μου!”, είπε.
Για τα λάθη του παρελθόντος στις σχέσεις της ανέφερε: “Κοίτα, σίγουρα τα λάθη μου έγιναν μαθήματα! Από αυτά γίνομαι καλύτερη. Αυτό λέω και στις φίλες μου, ότι όλα έρχονται καρμικά και σε αναζητούν για ένα συγκεκριμένο λόγο”.

Μιλώντας τέλος για την εμφάνισή της, δηλώνει: “Ό,τι ήθελα να το αλλάξω το άλλαξα, αλλά χωρίς τις υπερβολές που έχουν γραφτεί. Όσο περνάει ο καιρός αγαπώ κάθε μου ατέλεια και μάλιστα την προβάλλω! Οι ατέλειες μας κάνουν πιο γοητευτικούς”.

Read More

And More