Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα…“Ελπίδας” για τα παιδιά και η συγκίνηση της Κατερίνα Καραβάτου!

“Ερχόμενος σε επαφή με τα παιδιά διαπιστώνω τους σημαντικούς άθλους της ζωής”, είπε ο Σάκης Ρουβάς σε όσους βρέθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” για να στολίσουν το δέντρο των Ευχών.
Με νέο λουκ (αφού άφησε μακριά μαλλιά για το ρόλο του Ηρακλή), ο Σάκης έβαλε το δικό του στολίδι στο δέντρο (δες εδώ και τη φωτογραφία του στο Instagram) και μίλησε με λόγια αγάπης για τους λιλιπούτειους θαυμαστές τους.

Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε σε μικρούς και μεγάλους και εξομολογήθηκε: “Αλλιώς μπήκα σήμερα εδώ και από εδώ και πέρα αλλιώς θα είναι η ζωή μου”.

Όσο για τα παιδιά… Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης, όταν ο Άγιος Βασίλης μαζί με πολλά καλικατζαράκια κατέφθασαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”, φέρνοντας μαζί τους το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πρώτη τους… δουλειά, ήταν να προσκαλέσουν τα παιδιά σε ένα πρωτότυπο κυνήγι χαμένου θησαυρού. Μετά από παιχνιδιάρικες δοκιμασίες και αστείους γρίφους, κάθε παιδί έφτιαξε μια μπάλα από χαρτόνι με μια ευχή γραμμένη πάνω της, και με αυτήν κατευθύνθηκαν στο σχολείο του νοσοκομείου, όπου ήταν κρυμμένος ο χαμένος θησαυρός. Κι όταν τον βρήκαν, ο ενθουσιασμός τους κορυφώθηκε, αφού ο θησαυρός δεν ήταν άλλος από τον Αγγελιοφόρο της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, τον Σάκη Ρουβά!

Εκεί με χαμόγελο και ανοιχτή αγκαλιά τους περίμενε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τον Διοικητή του νοσοκομείου Παίδων Η Αγία Σοφία, κύριο Εμμανουήλ Παπασάββα για να τοποθετήσουν μαζί τους στα κλαδιά του Δένδρου των Ευχών τις προσωπικές τους ευχές.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Πρέσβης του Καναδά κύριος Robert Peck και ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας κύριος Στηβ Μιρκόπουλος που επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο.

Read More

And More