Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.03.2015 | 19:37

Κατερίνα Κούκα: Φωτογραφίζεται με τον κούκλο και μόλις 16 χρόνια μικρότερό της γιο!

Κατερίνα Κούκα: Φωτογραφίζεται με τον κούκλο και μόλις 16 χρόνια μικρότερό της γιο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
"Με τη μητέρα μου τσακωνόμαστε μόνο για το τάβλι!", περιγράφει ο Γιώργος Μπρούζος στο ΟΚ! ενώ η μητέρα του απαντά: "Είναι καλύτερος από μένα!" κι ετοιμάζονται για ακόμη μία παρτίδα στο μεζεοπωλείο που διατηρεί εκείνος στη Χαλκίδα.

Η Κατερίνα Κούκα φωτογραφήθηκε με τον κατα 16 χρόνια μικρότερο γιο τους κι οι δυο τους μίλησαν για διάφορα, στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πόσο καιρό έμεινες κλεισμένη στο σπίτι;
Κατερίνα: Τα τελευταία τρία χρόνια απέφυγα να εργαστώ, ακριβώς γιατί ήθελα να είμαι κοντά στη μητέρα μου, είμαι ευγνώμων που ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί είχα την ευκαιρία, λίγο πριν φύγει, να την γνωρίσω και να με γνωρίσει, να της πω πράγματα που δεν της είχα πει ποτέ, να εξοφλήσω τους λογαριασμούς μου. Δυστυχώς άργησα να καταλάβω πως η μητέρα μου ήταν μια αγωνίστρια που πάλεψε γενναία για να μη λείψει τίποτα στα παιδιά της. Μέσα της "κατοικούσαν" δέκα άντρες. Όταν ήμουν μικρή θεωρούσα ότι ήταν σκληρή επειδή είχα αδυναμία στον πατέρα μου, έπαιρνα πάντα το μέρος του στις διενέξεις που μπορεί να είχαν. Δεν θα ξεχάσω την κουβέντα που μου είπε λίγες ημέρες πριν πεθάνει. Ήταν Μεγάλο Σάββατο κι ετοιμαζόμασταν να πάμε στην εκκλησία για να κοινωνήσουμε. "Πρέπει να συγχωρήσουμε η μια την άλλη" είπε, δίνοντάς μου το χέρι της. "Μανούλα μου, δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να μου ζητήσεις συγγνώμη. Εγώ μόνο να σε ευχαριστήσω θέλω..." της είπα και την αγκάλιασα.
/

Φαντάζομαι ότι λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας με τον γιο σου, η σχέση σας είναι περισσότερο φιλική παρά μητέρας - γιου. Κατερίνα:
Με τον Γιώργο ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Ήταν λογικό λοιπόν να έχουμε μία πιο χαλαρή σχέση και απόδειξη είναι ότι ακόμα και τα ερωτικά του προβλήματα, προτιμούσε να τα κουβεντιάζει μαζί μου παρά με τον πατέρα του.

Γιώργος:
Η μητέρα μου πάντα έβαζε τα όρια που πρέπει να θέτει ένας γονιός αλλά η σχέση μας βασίστηκε στην ειλικρίνεια. Τόσο εγώ όσο κι εκείνη λέγαμε τα πάντα μεταξύ μας κι από τότε που ενηλικιώθηκα είμαστε φίλοι, για να μην πω ότι κάποιες φορές οι ρόλοι αντιστρέφονται και τη συμβουλεύω εγώ, αντί εκίνη εμένα.

/

Για ποιο λόγο τσακώνεστε; Κατερίνα: Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε. Αυτά συνέβαιναν όταν ήταν έφηβος. Δεν θα ξεχάσω που όταν ήταν 16 μια μέρα με άερα στο σπίτι και μου είπε: "Λοιπόν το αποφάσισα. Θα πάρω μηχανή." Τον κοίταξα με δολοφονικό βλέμμα καιτου είπα: Μόνο πάνω από το πτώμα μου!" (γέλια)

Γιώργος:
Εκεί που με επανέφερε στη θέση μου, γιατί είχα πάει να ξεφύγω, ήταν όταν μετά την τεράστια επιτυχία με το Σπίρτο, άρχισαν κάποια περιοδικά να ασχολούνται όχι μόνο με την ίδια αλλά και με τον γιο της. Παρασυρμένος από το νεαρό της ηλικίας μου, πήγα να παρασυρθώ. Τότε μου μίλησε αυτσηρά εξηγώντας μου ότι δεν σήμαινε τίποτα ότι ήμουν ο γιος της Κούκα, κάτι που κατάλαβα αργότερα, όταν προσπάθησα να κάνω τα δικά μου βήματα, όπου ήθελα να με ξεχωρίζουν επειδή ήμουν ο Γιώργος Μπρούζος.
/

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10