Κ. Παπουτσάκη – Ο. Τζιόβας: Δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας τον περασμένο Νοέμβρη έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Ο χωρισμός ήταν επίπονος και για τους δυο. Άλλωστε ο Ορέστης είχε δηλώσει δημοσίως:

“Έχουμε χωρίσει με την Κατερίνα. Το φταίξιμο είναι όλο δικό μου και λυπάμαι. Είναι μια πολύ στενόχωρη κατάσταση, για την οποία δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο. Απλώς εύχομαι τα καλύτερα στην Κατερίνα… Δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο…”.

Εκείνη λίγο μετά τον χωρισμό έκανε σχέση με τον ηθοποιό και φίλο της, Πέτρο Λαγούτη, κάτι που δημιούργησε πολλά σχόλια. Και τον Φεβρουάριο, η σχέση αυτή έλαβε τέλος.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για την επανασύνδεση της Κατερίνας και του Ορέστη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό mou» ήταν μαζί στο Μοναστηράκι και έδειχναν αρκετά ευδιάθετοι. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν επεισοδιακά, αλλά μάλλον οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν τόσο εύκολα…

Πλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, οι δυο ηθοποιοί πραγματοποίησαν μια ακόμα κοινή έξοδο, αφήνοντας έκπληκτους τους θαμώνες του μαγαζιού όπου βρέθηκαν.

Κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο, μιλούσαν για ώρα, χαμογελούσαν και τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν. Λίγη ώρα μετά χαιρετήθηκαν πολύ τρυφερά και έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Άνθρωπος του κοντινού τους περιβάλλοντος δήλωσε στην εφημερίδα:

“Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Και αυτό οφείλεται στην επιμονή του Ορέστη, που τους τελευταίοςυ μήνες έκανε το παν για να βρεθούν και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην Κατερίνα. Αυτόν τον καιρό μετά την σύμφωνη γνώμη της ίδιας, έχουν αρχίσει, έχουν αρχίσει και βγαίνουν δειλά δειλά…”.

Read More

And More