Κατερίνα Καινούργιου: Η δύσκολη τηλεοπτική στιγμή, τα σχέδια γάμου και η αντίδραση του πατέρα της στη συγκατοίκηση!

Από τη μία είναι η νέα τηλεοπτική εκπομπή της και η ανανέωση του συμβολαίου της για έναν χρόνο με τον Alpha, από την άλλη η ισορροπία στην προσωπική ζωή της πλάι στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Για όλα αυτά αλλά και τις δύσκολες στιγμές της μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό Big Fish.

Για τη νέα της εκπομπή “Καλοκαίρι παντού” που ξεκίνησε να παρουσιάζει με τον Πάυλο Σταματόπουλο, δήλωσε: “Αισθάνομαι μεγάλη χαρά για την ευκαιρία που μου δίνει ο ΑLPHA. Μου το ανακοίνωσε ο Τζώνης Καλημέρης και το αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό το εγχείρημα αλλά μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο. Νιώθω σιγουριά, ασφάλεια και έχω πολλή όρεξη. Θέλω να δουλέψω, έχω πράγματα να δώσω που ίσως δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα. Γιατί είμαι σε έναν άλλο ρόλο πια, που πρέπει να πάρω πιο πολλά πράγματα πάνω μου.

/

Τι σκέφτεσαι τώρα που το “Δέστε τους” ολοκλήρωσε τον κύκλο του; “Νιώθω ευγνωμοσύνη και ταυτόχρονια πικρία. Ήταν τα καλύτερα τηλεοπτικά μου χρόνια. Ήταν το καλύτερο σχολείο το “Δέστε τους”. Έγινα καλύτερη τηλεοπτικά, εκπαιδεύτηκα, έμαθα στα δύσκολα, στα εύκολα, λύθηκα, χαλάρωσα και έγινα καλύτερος άνθρωπος. Καλό ή κακό, το “Δέστε τους” με έκανε αυτό που είμαι.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη επαγγελματική σου στιγμή; “Όταν ήμουν στον «Όμορφο κόσμο» ακόμη. Η μέρα που επέτρεψα στον Ηλία Ψινάκη να μου βάλει τον φελλό στο στόμα προσπαθώντας να με κάνει να πω το «ρ» σωστά. Ο Ηλίας μετά μου ζήτησε συγνώμη. Αλλά είχα εκτεθεί και γελοιοποιηθεί τόσο πολύ που δεν υπήρχε λόγος.”

/

Πιστεύεις ότι η ισορροπημένη προσωπική ζωή σου αντικατοπτρίζεται και στη δουλειά σου;
“Ναι, θεωρώ ότι όλα είναι μια αλυσίδα. Στην παρούσα φάση έχω πετύχει αρμονία σε προσωπικό και επαγγελαμτικό επίπεδο. Ευελπιστώ να συνεχιστεί.”

Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά σου;
“Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας, αλλά όχι ακόμα. Όταν είναι να παντρευτώ θα το ανακοινώσω η ίδια. Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο.”

/

Γνωρίζω ότι η οικογένειά σου είναι αρκετά συντηριτική. Πώς αντέδρασε ο πατέρας σου όταν του είπες ότι θα συγκατοικούσες με τον Βασίλη;
“Δεν του άρεσε καθόλου γιατί είναι της λογικής ότι πρώτα παντρεύεσαι και μετά συγκατοικείς. Στην αρχή το έβλεπε ως κάτι ανήθικο, αλλά μίλησα μαζί του, με είδε ευτυχισμένη και στο τέλος το είδε θετικά.”

Έχεις πιάσει πάτο αυτό που λέμε πάτο για έναν άντρα; Ναι. Θυμάμαι να λένε οι φίλες μου “ξύπνα, γίνεσαι ρεζίλι, μαζέψου!”. Ευτυχώς, ξύπνησα.”

Read More

And More