Ε. Κατρίτση: ”Το ατύχημα του γιου μου, ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει!”

Δύο χρόνια μετά την τελευταία της συνέντευξη, η γνωστή δημοσιογράφος, Έλενα Κατρίτση, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”People”, έχει αναθεωρήσει σκέψεις κι έχει ανακαλύψει αντοχές, που δεν γνώριζε ότι διέθετε.

Ένα ατύχημα που είχε ο γιος της τον Αύγουστο την έκανε να σκεφτεί, πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα. ”Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει”, είπε. Παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν υπήρξε αυστηρή με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό της παραμένει ακόμα. ”Προσπαθώ να τους διακιολογώ και να παραβλέπω τα όποια ελατώμματά τους. Όταν βλέπω ότι μια κατάσταση ξεφεύγει, παίρνω βαθιά ανάσα κι επιδιώκω να βρω τρόπο για να πέσουν οι τόνοι. Στο παρελθόν δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση”, είπε χαρακτηριστικά.

Η στιγμή για να ξαναπαντρευτεί, μετά το διαζύγιό της από τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήρθε, αλλά η ίδια δεν πείστηκε για να συνεχίσει. Μαζί του διατηρεί καλές σχέσεις μέχρι σήμερα. ”Άλλωστε έχουμε ένα παιδί, που βρίσκεται στην εφηβεία. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά”, τόνισε η Έλενα. Όπως παραδέχτηκε, ο γιος ήταν και θα είναι το πρόσωπο που καθορίζει τη ζωή της κι αυτό που τον συμβουλεύει είναι, να κάνει πάντα στη ζωή του, ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν θέλει να σκέφτεται ότι σε δύο χρόνια θα φύγει από το σπίτι, για να ακολουθήσει τον δρόμο του.

Τέλος, η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε ότι, τελικά η ευτυχία βρίσκεται στις στιγμές. ”Η ευτυχία δεν είναι στις σύνθετες εικόνες, αλλά μπορεί να βρίσκεται σε απλές καθημερινές καταστάσεις. Και αυτό είναι κάτι που παλαιότερα δεν το εκτιμούσα ανάλογα. Ίσως γιατί ήμουν σε ένα συνεχές τρέξιμο”, υπογράμμισε.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More