Katy Perry: Είναι δυο μηνών έγκυος, μετά την επανασύνδεση με τον πρώην της;

Στις αρχές του χρόνου μάθαμε ότι η Katy Perry έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον πρώην σύντροφό της John Mayer (είχαν χωρίσει για 11 μήνες) και τώρα φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδί και να ετοιμάζονται για… γάμο!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΟΚ!” η διάσημη τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και προετοιμάζεται για το γάμο της, μετά την επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Katy είναι δυο μηνών έγκυος, κάτι που ανακοίνωσε ήδη στους φίλους της και ότι θα κάνει το γάμο της τον Απρίλη.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της τραγουδίστρια διαψεύδει τα σενάρια περί εγκυμοσύνης και γάμου, αναφέροντας: “Η Katy δεν είναι έγκυος. Ούτε που της περνά από το μυαλό να μείνει (έγκυος) αυτή την περίοδο. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στη μέση της περιοδείας της, η οποία είναι non stop και πολύ απαιτητική. Αν ήταν έγκυος, δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί σε αυτά τα shows. Θα ήταν αδύνατο! Πρέπει να χορεύει και να πετά στον αέρα, κάνοντας διάφορα ακροβατικά. Είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε άψογη φόρμα”.

Read More

And More