H Katy Perry μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της!

Μεγάλη πίεση φαίνεται να περνάει η Katy Perry που απο τη στιγμή που ανακοινώθηκε η διάλυση του 14μηνου γάμου της με τον Russell Brand όλοι περιμένουν κάποια επίσημη δήλωση από τους δύο που να εξηγεί πως έφτασαν στον χωρισμό.

Προς απογοήτευση πολλών κανένας από τους δύο πρώην, πλέον, συζύγους δεν έχει κάνει σχετικές δηλώσεις. Αυτό εμπνέει την έντονη παραφιλολογία αλλά και την διάθεση ακόμη και των γονιών της Katy να μιλήσουν στην εκκλησία για τον χωρισμό της κόρης τους. Ο χωρισμός αυτός ήτανε δώρο από τον Θεό ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος στις εκκλησίες, δήλωσαν οι γονείς της.

Η τραγουδίστρια μετά από αυτό φαίνεται να θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δήλωσε πως δεν υπάρχει κανείς στο περιβάλλον της που να μιλάει για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ” όσον αφορά τα κουτσομπολίστικα δημοσιεύματα θέλω να ξεκαθαρίσω πως κανείς δεν μιλάει εκ μέρους μου. Ούτε κάποιο Blog, ούτε κάποιο περιοδικό, ούτε κάποιο κοντινό μου πρόσωπο αλλά ούτε και οικογένεια μου”.

Και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της: ” είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείχνουν όλοι οι θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Πραγματικά είστε ο λόγος που νιώθω και πάλι ευτυχισμένη¨.

Read More

And More