Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση που κάποιοι της “έβαλαν φωτιά” – Ρημαδιό άφησαν το κέντρο της Αθήνας

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ, για έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό χωρίς προηγούμενο! Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την αμαυρώσουν δημιουργώντας ένταση. Χιλιάδες κόσμος κάνει την πλατεία Συντάγματος να μοιάζει πολύ μικρή!

Ο κόσμος σε πείσμα κάποιων παραμένει γύρω από το Σύνταγμα και δεν φεύγει! Λίγο πριν τις 4 άγνωστοι εντόπισαν αστυνομικό που υπηρετεί στην φρουρά του Κάρολου Παπούλια και του πήραν το όπλο! Ο αστυνομικός ήταν με πολιτικά και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το απόγευμα κάποιοι έβαλαν φωτιές στο μηχάνημα όπου συλλέγεται η ανακύκλωση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πυκνοί καπνοί, ενώ αργότερα έβαλαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών, σε εκδοτήρια της ΕΘΕΛ σε Φιλελλήνων και Κοραή.

Κυριολεκτικά σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το μεσημέρι το Σύνταγμα! Λίγο μετά τις 15.10 τυλίχτηκε στις φλόγες το φυλάκιο της προεδρικής φρουράς

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα χημικά που έριξε η αστυνομία μετά τις βόμβες μολότοφ και τον πετροπόλεμο

Λίγο μετά τις 13:30, διαδηλωτές επιχείρησαν να ρίξουν το φράκτη που έχει στηθεί στη Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά από τη Βουλή. Οι αστυνομικοί δεν έκαναν ευρείας χρήση δακρυγόνων παραμόνο για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Read More

And More