Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.07.2014 | 18:06

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Ό,τι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή, είναι η σχέση με την οικογένειά μου!”

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Ό,τι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή, είναι η σχέση με την οικογένειά μου!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για την οικογένειά της και τους υψηλούς στόχους που θέτει μίλησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο περιοδικό “Close up”. Η μελαχρινή Κρητικιά, που διακρίνεται για τη φρέσκια προσέγγιση στον τρόπο που γίνονται τα πράγματα στην κεντρική πολιτική σκηνή προσπαθεί να κάνει την Ελλάδα και πάλι “μόδα” και να φέρει την ανάπτυξη στον τομέα της.
 
Πόσο δύσκολο είναι για μία νέα και εμφανίσιμη γυναίκα να επιβληθεί σ’ ένα υπουργείο και γενικότερα στον χώρο της πολιτικής;
 
Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι τέτοια στερεότυπα δεν είναι πλέον τόσο ισχυρά. Αυτό που έχει σημασία είναι να δουλεύεις πολύ, να δουλεύεις συστηματικά, να έχεις καλή διάθεση και να είσαι ανοιχτός σε ιδέες και συνεργασίες. Οι άλλοι πρέπει να ακολουθούν το παράδειγμά σου, επομένως είναι σημαντικό να δείχνεις ότι ξέρεις πού θέλεις να πας και να εργάζεσαι με αποκλειστικό στόχο να πετύχεις.

 
Είστε περήφανη για την κρητική καταγωγή σας. Ποια πιστεύετε ότι είναι τα στοιχεία εκείνα που σας χαρακτηρίζουν ως βέρα Κρητικιά;
 
Ξέρετε, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Ωστόσο η καταγωγή μου -πατέρας και μητέρα από την Κρήτη- χαρακτηρίζει έντονα την ιδιοσυγκρασία μου. Είμαι ευγνώμων για την ανατροφή και την αγάπη που μου έδωσαν οι γονείς μου, επηρεασμένοι από τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς της Κρήτης. Ό,τι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή είναι η σχέση μου με τη μητέρα μου, με τις αδερφές μου και με τον άνδρα μου, που έχει επίσης κρητική καταγωγή.

 
Διάβασε περισσότερα στο Close up που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10