Αποκάλυψη! Η Μέριλιν Μονρό δεν αυτοκτόνησε – Tην δολοφόνησαν οι Κέννεντι με θανατηφόρα ένεση στην καρδιά!

Ο θάνατος της Μέριλιν στις 4 Αυγούστου 1962 δεν ήταν αυτοκτονία αλλά μια καλά σχεδιασμένη δολοφονία από τον Μπόμπι Κέννεντι για να της κλείσει το στόμα αφού ήταν έτοιμη να αποκαλύψει όλα τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας τα οποία είχε καταγράψει σε ένα μικρό κόκκινο σημειωματάριο!

Ο Μπομπι δεν έδρασε μόνος του! Είχε συνεργό τον γαμπρό του και ηθοποιό Πίτερ Λόφορντ και τον ψυχίατρο της Μαίριλιν Ράλφ Γκρίνσον ο οποίος της έκανε θανατηφόρα ένεση στην καρδιά!

Αυτές οι λεπτομέρειες αναφέρονται στο καινούριο βιβλίο του Τζει Μαργκόλις ο οποίος είναι ερευνητής και δημοσιογράφος αλλά και του Ρίτσαρντ Μπάσκιν συγγραφέα των New York Times.

Τίτλος του βιβλίου: «Η δολοφονία της Μέριλιν Μονρό! Η υπόθεση έκλεισε».

Η
Η τελευταία βόλτα στον κήπο του σπιτιού της, λίγες ώρες πριν τον θάνατό της

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Μπομπι Κέννεντι ήθελε να κλείσει το στόμα της Μέριλιν ανεξάρτητα από το ποιες θα ήταν οι συνέπειες.

Λένε ότι ο ίδιος ο ηθοποιός Πίτερ Λόφορντ γεμάτος ενοχές έλυσε την σιωπή του: «Ήταν το πιο τρελό πράγμα που έκανε ποτέ (σ.σ. ο Μπόμπι) και ήμουν κι εγώ τρελός που επέτρεψα να γίνει».

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας ήταν ο συνοδός του ασθενοφόρου Τζέϊμς Σι Χολ ο οποίος κατέφτασε στο σπίτι της Μαίριλιν και είδε τον ψυχίατρό της Γκρίνσον να της κάνει την θανατηφόρα ένεση κατευθείαν στην καρδιά! Μάλιστα, έκανε με τόσο μένος την ένεση που της έσπασε κι ένα πλευρό!

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More