Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.08.2013 | 20:16

Π. Κιάμος για την εμφάνιση στη Χαλκιδική: “Το Σάββατο επικοινώνησα με το μαγαζί και μου είπαν πως λειτουργεί κανονικά”

Π. Κιάμος για την εμφάνιση στη Χαλκιδική: “Το Σάββατο επικοινώνησα με το μαγαζί και μου είπαν πως λειτουργεί κανονικά”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Νέα απάντηση στα σχόλια που έχουν κατακλύσει τα social media και ρίχνουν ευθύνες στον Πάνο Κιάμο που εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής που σφράγισε το ΣΔΟΕ.
 
Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μετά την πρώτη του αντίδραση, ο γνωστός ερμηνευτής ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
“Για την αξία μου ως καλλιτέχνη ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη. Δεν υποχρεώνω κανένα ούτε να με ακούει, ούτε να διασκεδάζει με τη δουλειά μου. Αυτοί που με αγαπούν – και ευτυχώς είναι πολλοί – το ξέρουν καλύτερα από όλους.
 
Σχετικά με το νυχτερινό κέντρο το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για φορολογικές παραβάσεις και στο οποίο εμφανίστηκα, θα ήθελα να γνωρίζουν οι φίλοι μου, όσον αφορά το πρόσωπό μου, ότι είχα φροντίσει να εκδώσω όλα τα νόμιμα παραστατικά, όπως άλλωστε βεβαίωσε και το ελεγκτικό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που ήταν παρών την Παρασκευή το βράδυ.
 
Το δε Σάββατο, έχοντας θορυβηθεί από όλα αυτά που ακούστηκαν, επικοινώνησα με την επιχείρηση και έλαβα τη διαβεβαίωση ότι το βράδυ το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά. Έχοντας επιφυλάξεις (λόγω των δημοσιευμάτων περί σφραγίσματος του μαγαζιού), φτάνω στο μαγαζί, το οποίο λειτουργεί κανονικά και στο οποίο δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή κάποιος υπεύθυνος που να ενημερώνει εμένα και τον κόσμο ότι έχει πράγματι σφραγιστεί. Θεώρησα ότι το θέμα διευθετήθηκε για αυτό και εμφανίστηκα, σεβόμενος πάνω από όλα τον κόσμο που ήταν εκεί.
 
Σε κάθε περίπτωση, θεώρησα ότι αν όντως το μαγαζί ήταν σφραγισμένο θα ήταν κλειστό και δεν θα επιτρεπόταν η είσοδος σε κανέναν!
 
Νιώθω ότι έχω την υποχρέωση σε όλους αυτούς που με στηρίζουν να εξιστορήσω τα γεγονότα ως ακριβώς τα έζησα…
 
Πάνος Κιάμος

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10