Π. Κιάμος: Το νέο άλμπουμ, το τολμηρό βίντεο κλιπ και οι guerrilla προβολές στο κέντρο της Αθήνας!

Ενάμισι χρόνο μετά το πολυπλατινένιο άλμπουμ «Κρύσταλλα» που έσπασε κάθε ρεκόρ βγάζοντας επτά (!) ραδιοφωνικά hits, κυκλοφορεί τώρα ο νέος δίσκος του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Πάνου Κιάμου με τίτλο «Δεν Θέλω Επαφή».

Ένα πρώτο δείγμα αυτού του άλμπουμ με τα 18 συνολικά τραγούδια, έχουμε πάρει ήδη από το ομώνυμο πρώτο τραγούδι, που κυκλοφόρησε πριν μερικές βδομάδες και έχει ανέβει στο No1 του επίσημου ραδιοφωνικού chart.

Μεγάλη συζήτηση έγινε για το βίντεο κλιπ που συνοδεύει το τραγούδι: Στους «σκοτεινούς» δρόμους του κέντρου της πόλης, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος γύρισε ένα τολμηρό, αληθινό και γι’ αυτό τόσο συγκινητικό βίντεο κλιπ για μια εναλλακτική ερωτική ιστορία από αυτές που χτίζονται στο περιθώριο.

Συζήτηση επίσης προκάλεσαν τις τελευταίες μέρες οι προβολές του logo «Δεν Θέλω Επαφή» στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας (Ομόνοια, Πειραιώς, Μεταξουργείο, Ιερά Οδός, Γκάζι, Κωνσταντινουπόλεως, Ερμού, Μοναστηράκι, Αθηνάς), με έναν αινιγματικό τρόπο που τράβηξε τα βλέμματα δεκάδων χιλιάδων Αθηναίων.

Η φράση «Δεν Θέλω Επαφή», γραμμένη με φούξια neon light, δανείστηκε την αισθητική των ροζ Studio και την πρακτική των guerrilla artists για να υπενθυμίσει ότι αυτή είναι τελικά η πόλη μας και δεν μπορούμε να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι της αδιαφορίας. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αποφεύγουμε το κέντρο και να λέμε «δεν υπάρχει λόγος […] να δω εικόνες που δεν θέλω ν’ αντικρίσω». Ας πάψουμε να λέμε «Δεν Θέλω Επαφή» κι ας κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα τώρα!

Την παραγωγή αυτού του πρωτότυπου project εκτέλεσε με επιτυχία η εταιρία Art of Sound.

Δες βίντεο με τις αντιδράσεις του κόσμου στις προβολές!

Ο νέος δίσκος του Πάνου Κιάμου «Δεν Θέλω Επαφή» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από την Cobalt Music.

Read More

And More