Νέα σύσκεψη αύριο στο προεδρικό με όλους τους αρχηγούς πλην Μιχαλολιάκου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των τριών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς να γίνουν δηλώσεις από τους προέδρους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι αναμένεται να προβούν σε δηλώσεις αργότερα. Ωστόσο, βγαίνοντας ο κ. Κουβέλης δήλωσε πολύ γρήγορα στους δημοσιογράφους πως η διαβούλευση θα συνεχιστεί, κάτι που σημαίνει πως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει συμφωνία. Από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνοντας λέγοντας το αινιγματικό “το θέμα δεν έκλεισε”.

Αμέσως μετά τη συνάντηση διέρρευσε ότι αύριο θα υπάρξει και νέα σύσκεψη αυτή τη φορά όλων των πολιτικών αρχηγών πλην του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, κ. Μιχαλολιάκου στις 14:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη τη σημερινή θεωρείται δεδομένη την αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι η όποια λύση θα έχει να κάνει με τον σχηματισμό κυβέρνησης, χωρίς τον κ. Τσίπρα.

Την ίδια ώρα, διαρροές από τη ΔΗΜΑΡ αναφέρουν πως έγινε η πρόταση από τον Κάρολο Παπούλια για κυβέρνηση προσωπικοτήτων, αλλά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης το αρνήθηκε.

Συνεχής ενημέρωση στο Newsit

Read More

And More