Άρχισε ξανά τα botox η N. Kidman ή δεν τα σταμάτησε ποτέ;

Δεν ήταν λίγες οι διάσημες σταρ, που στις αρχές του Γενάρη παραδέχτηκαν ότι στο παρελθόν είχαν κάνει botox, αλλά τώρα πια τα έχουν σταματήσει. Ανάμεσά τους η Nicole Kidman, που τότε είχε αναφέρει ότι ”έχω δοκιμάσει πολλά, αλλά τελικά, πέρα από τη σωστή διατροφή και την άθληση, δεν συμβάλλει ουσιαστικά κάτι άλλο στην εξαφάνιση των ρυτίδων” και μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε μ’ ενθουσιασμό: ”Μπορώ και πάλι να κουνάω το μέτωπό μου”.

Όμως, μετά την χθεσινή εμφάνισή της στα Country Music Awards, κάποιοι είδαν την Nicole και τώρα αμφισβητούν τις δηλώσεις της… αφού γι’ ακόμα μία φορά, το πρόσωπό της από κοντά αλλά και στις φωτογραφίες, ήταν διαφορετικό κι εκείνη ”φορούσε” ξανά το παγωμένο χαμόγελο που προσφέρουν τα botox.

Η ίδια, μαζί με τον σύζυγό της, Keith Urban, φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης στο Λας Βέγκας και καθώς πόζαραν σε φωτογράφους και κάμερες, όλοι παρατήρησαν ότι το μέτωπό της ήταν πιο λείο από ποτέ. Οι εκφράσεις του μετώπου της, καθώς χαμουγελούσε, έρχονταν σ’ αντίθεση με εκείνες των ματιών και του στόματός της.

Τελικά, εξακολουθεί να κάνει botox ή όχι; Εσύ τι πιστεύεις;

Read More

And More