Μπ. Κυδωνάκη λίγους μήνες μετά το θάνατο του γιου της εξομολογείται: ”Τον πρώτο καιρό ήθελα να πεθάνω”

Τον 25χρονο άγγελό της έχασε πριν από λίγο καιρό Μπέλα Κυδωνάκη. Η γνωστή αστρολόγος κατέρρευσε στο τελευταίο αντίο του Γιάννη και μέχρι σήμερα εξέφρασε τον μεγάλο της πόνο μέσα από κείμενα αφιερωμένα σε αυτόν.

Η ανάγκη της να διαχειριστεί την απώλεια την οδήγησε στο γράψιμο και προσεχώς θα εκδώσει κι ένα βιβλίο αφιερωμένο στον άγγελό της. Σήμερα η αστρολόγος βρέθηκε στο πλατό της Μεσημεριανής Μελέτης και μίλησε για πρώτη μπροστά στην κάμερα για τον μονάκριβο γιο της και την μεγάλη της απώλεια.

“Μέσα από την δύναμη και την αγάπη, να αγαπάς τους ανθρώπους… Εγώ ένιωσα κάποια στιγμή ότι δυνάμωσε η αγάπη μου για το παιδί μου… Και λέω όπου και να είσαι θα αγαπιόμαστε. Αυτό μου έδωσε μια εσωτερική δύναμη και λέω όσο ζω και επιτρέπεται να ζω εδώ θα προσπαθώ για το καλύτερο”, εξηγεί η αστρολόγος για το πως καταφέρνει μια μάνα που έχασε το παιδί της να αντεπεξέλθει σε όλο αυτό.

“Δεν σου κρύβω ότι τον πρώτο καιρό ήθελα να πεθάνω”, αναφέρει. Πλέον τον βλέπει στα όνειρά της και προσεύχεται να τον βλέπει κάθε βράδυ. Η απουσία δεν ξεπερνιέται, όπως εξηγεί η ίδια, αλλά πιστεύει ότι θα τον συναντήσει σε κάποια επόμενη ζωή. “Ήταν ιδιαίτερο παιδί, ήταν αγαπητό, είχε ενέργεια, είχε ζωντάνια και όταν τον έχασα είπα “τι κάνω, που βρίσκομαι τώρα;”, εξηγεί.

Όσον αφορά την κόρη της και αδερφή του Γιάννη η Μπέλα είπε πως είναι δίπλα της με τον δικό της τρόπο: “Η κόρη μου με στηρίζει, η μία την άλλη. Έφυγε αναγκαστικά στο εξωτερικό για σπουδές γιατί έπρεπε να πάει. Μιλάμε κάθε μέρα από skype. Μου λείπει η φυσική παρουσία αλλά ξέρω ότι είναι για σκοπό εκεί”

Στο πλευρό της είναι όμως και η κοπέλα του Γιάννη: “Μιλάμε καθημερινά με την κοπέλα του. Κι αυτή τα ίδια. Είπε και μια δυνατή κουβέντα ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του και δεν ήταν σε μια σχέση που της είχε περάσει ο έρωτας.”

Δες τη συγκίνησή της στο βίντεο του ZappIt:

Read More

And More