Στο νοσοκομείο η κούκλα κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί τα αποτελέσματα της σέξι φωτογράφισής της και του ντόρου που προκάλεσε και πήγε στο νοσοκομείο. Ο λόγος για την κόρη της Κim Basinger και του Alec Baldwin, Ireland, που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα.
Το νεαρό μοντέλο είναι μόλις 19 χρόνων και κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μόδας. Πριν λίγες μέρες η Ireland Baldwin φωτογραφήθηκε από τον Tyler Kandel και μοιράστηκε τα αποτελέσματα της επαγγελματικής και άκρως αποκαλυπτικής φωτογράφισης με τους διαδικτυακούς της φίλους. Και προκάλεσε πανικό… (δες εδώ τις φωτογραφίες)

Ενώ, τώρα βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, στο νοσοκομείο “Cedars-Sinai Medical Center” στο Λος Άντζελες έχοντας στο πλευρό της τον διάσημο μπαμπά της.

Η νεαρή κοπέλα είχε ενοχλήσεις στην κοιλιά της τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν πτοήθηκε και έκανε κανονικά τη φωτογράφισή της. Όταν οι πόνοι έγιναν εντονότεροι όμως, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και εκεί ανέβασε μια φωτογραφία επιβεβαιώνοντας πως έχει σκωληκοειδίτιδα και ευχαριστώντας όλους τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον τους!

Read More

And More