To νέο video clip των Kings σε συνεργασία με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο

Κατέκτησαν την κορυφή σε ραδιόφωνο και youtube για το 2013, και μας χάρισαν μερικά από το πιο εντυπωσιακά video clips της χρονιάς και δεν σταματούν εδώ!

Οι KINGS oπτικοποίησαν την αγγλόφωνη version του νέου τους hit “Λίγο Ακόμα” και με τίτλο “More Than Ever” και υπογράφουν μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για την international dance μουσική στην Ελλάδα.

Με την μαγική πινελιά του Μιχάλη Τσαουσόπουλου ο οποίος θεωρείται μετρ της dance μουσικής στην Ελλάδα. Η μουσική του “More Than Ever” ανήκει στον παραγωγό των KINGS, Teo Tzima ο οποίως υπογράφει μία ακόμα επιτυχία για το νεανικό group, ενώ οι στίχοι ανήκουν στους Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσσουνέλο. Η παραγωγή και ενορχήστρωση επιμελήθηκε από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και το Νίκο Βουτούρα.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον δημιουργό της εικόνας των KINGS, Βαγγέλη Τσαουσόπουλο ο οποίος υπογράφει ένα ακόμα δυναμικό video clip με την Antonella, τον Γιάννη Ρουσσουνέλο και τους Μιχάλη Τσαουσόπουλο και Teo Tzima να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Oι KINGS μπήκαν στο studio και μας μεταφέρουν σε μία άλλη πραγματικότητα και διάσταση η οποία τους ταιριάζει “Πιο Πολύ Από Ποτέ”!

Read More

And More