Κλέλια Ρένεση: “Έχω μεγαλώσει σε σπίτι χωρισμένων γονιών!”

Έξυπνη, δυναμική και… καστανή είναι πια η Κλέλια Ρένεση, και παρόλο που ακόμη και κάποιοι φίλοι της δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν (δες εδώ τι λέει η ίδια) εκείνη είναι έτοιμη να κάνει κάθε αλλαγή που χρειάζεται, όταν της αρέσει πολύ ένας ρόλος!
Μετά την σέξυ Λατίνα από τη “Μοντέρνα οικογένεια”, όμως, η Κλέλια Ρένεση εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη και σε ρόλο έκπληξη στην ταινία “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης”!
“Τα γυρίσματα της ταινίας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και πάρα πολύ απαιτητικά ως διαδικασία. Ο ρόλος μου -όπως και όλοι οι ρόλοι της ταινίας- ακροβατεί ανάμεσα στο ρεαλισμό και το σουρεαλισμό, πράγμα όχι εύκολο για έναν ηθοποιό, όσο κι εάν είναι “εκπαιδευμένος” στην κωμωδία. Επίσης, είχαμε και βραδινά γυρίσματα. Σχεδόν όλη η ταινία βγήκε με ωράριο 8 το βράδυ με 6 το πρωί. Οπότε, πόσο ενεργός και σε εγρήγορση μπορείς να είσαι στις 5 το πρωί, που γίνεται το κοντινό πλάνο; Αλλά όλο αυτό έγινε με τόσο κέφι και φτιάξαμε μια τόσο ωραία ομάδα με τα παιδιά πίσω από τις κάμερες και με τους ηθοποιούς, που, παρά την κούραση και την πίεση, το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ!”, δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο Close up.

Με αφορμή όμως και το ρόλο της “Κάρμεν” στη “Μοντέρνα Οικογένεια”, η Κλέλια αποκαλύπτει πως ήταν η δική της οικογένεια, που δεν την λες και… τυπική ελληνική!
“Τυπική ελληνική οικογένεια δεν τη λες με τίποτα. Έχω ξαναπεί ότι έχω μεγαλώσει σε σπίτι χωρισμένων γονιών. Ο πατέρας μου έμενε στη Ζάκυνθο και εγώ με τη μαμά μου στην Αθήνα. Τους χειμώνες έμενα στην Αθήνα και καλοκαίρια, Πάσχα και Χριστούγεννα στη Ζάκυνθο, όπως συμβαίνει συνήθως και με τα περισσότερα παιδιά χωρισμένων γονιών που ζουν σε διαφορετικές πόλεις. Οπότε, αυτό από μόνο του δημιουργεί μια συνθήκη “μη τυπικής” ελληνικής οικογένειας. Δεν “έπαιζαν” σενάρια όπως “μαζευόμαστε τις Κυριακές για να φάμε όλοι μαζί” ή “τα Χριστούγεννα για να στολίσουμε το δέντρο”. Ήμασταν πιο ροκ κατάσταση εμείς”.
Μάθε περισσότερα στο Close up που κυκλοφορεί!

Read More

And More