Ν. Κόκκαλης – Α Μαρτίνου: Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο!

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της high society, ο Ντίνος Κοκκαλης και η Αταλάντη Μαρτίνου, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο. Το χαρμόσυνο νέο γέμισε με χαμόγελα χαράς τις οικογένειες των δυο νέων και αποτέλεσε είδηση στους κοσμικούς κύκλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο μεγάλος γιος του επιχειρηματία Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, Ντίνος και το τρίτο παιδί του εφοπλιστή Αντρέα Μαρτίνου, Αταλάντη, αποφάσισαν να ενώσουν τη ζωή τους με τα δεσμά του γάμου.

“Είναι δυο πολύ ερωτευμένα παιδιά. Εδώ και κάποιο διάστημα έχουν λογοδοθεί. Σκέφτονταν το γάμο, αλλά επειδή είναι μόλις ενάμιση χρόνο μαζί, ήθελαν να είναι σίγουροι για τα αισθήματά τους. Μιλάμε άλλωστε για δυο πολύ σοβαρές οικογένειες και όσον αφορά στο γάμο, δεν θα έκαναν καμιά βιαστική κίνηση. Τώρα, όμως που ο Ντίνος και η Αταλάντη είναι σίγουροι, το ανακοίνωσαν στους γονείς τους”, αναφέρει άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον.
Ο γάμος τους θα αποτελέσει το κοσμικό γεγονός της χρονιάς και θα γίνει τον Σεπτέμβριο, είτε στη Μύκονο, είτε στο σπίτι της οικογένειας Μαρτίνου στα νότια προάστια.

Read More

And More