Ντίνος Κόκκαλης – Αταλάντη Μαρτίνου: οι λεπτομέρειες του πολυτελούς γάμου τους!

Μετά τις φήμες που τους ήθελαν να παντρεύονται πότε στην Αθήνα και πότε στη Μύκονο όπου η Ελένη και ο Σωκράτης Κόκκαλης διατηρούν σπίτι, τελικά το ζευγάρι θα παντρευτεί στις Σπέτσες όπου διατηρούν σπίτι οι γονείς της Αταλάντης, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα που επικαλείται άτομα του κύκλου τους.

Οι λεπτομέρειες του γάμου κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό προφανώς για λόγους ασφαλείας καθώς πριν λίγο καιρό ο αδελφός της νύφης λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής γεγονός που εντείνει την επιθυμία των δύο οικογενειών να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητα των προσωπικών τους στιγμών.

Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ότι στις 6 Σεπτεμβρίου, το παλιό και το νέο λιμάνι των Σπετσών θα κατακλυστούν από τα πολυτελή γιοτ των καλεσμένων.

Επίσης έχουν γίνει οι απαραίτητες κρατήσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο “Ποσειδώνιο” για τη διαμονή κάποιων προσκεκλημένων, όπου θα δοθεί και δείπνο αλλά και cocktail events για τους φίλους του ζευγαριού.

Θα δοθούν πολυάριμα δείπνα και πάρτι σε διάφορα εστιατόρια του νησιού όπως το γραφικό Ορλώφ και το παραλιακό Παράδεισος στην Αγία Μαρίνα, το οποίο μάλιστα 15 μέρες πριν το γάμο θα κλείσει τις πόρτες τουο για να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος.

Είναι μάλιστα ήδη ρεζερβέ οι περισσότερες άμαξες του νησιού για τη μετακίνηση των καλεσμένων!

‘Οσο για τη λίστα των καλεσμένων, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα πιο ισχυρά ονο΄ματα των εφοπλιστικών και επιχειρηματικών κύκλων όπως Λιβανού, Προκοπίου και Οικονόμου.

Το νυφικό έχει παραγγελθεί σε οίκο του εξωτερικού ενώ τις προετοιμασίες έχει αναλάβει η μητέρα της νύφης, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, μια γυναίκα με υψηλό γούστο και έντονη φιλανθρωπική δράση.


Οι γονείς της νύφης, Αλεξάνδρα και Ανδρέας Μαρτίνος, έχουν ως βασικό μέλημα για το γάμο να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στους εορτασμούς εξαιτίας της πρόσφατης περιπέτειας του γιου τους με τους επίδοξους απαγωγείς.

Για το λόγο αυτό έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες στους ντόπιους που θα προσφέρουν υπηρεσίες για το γάμο να μη διαρρεύσει καμία σχετική πληροφορία.

Η γνωριμία των δύο νέων
Η γνωριμία της Αταλάντης Μαρτίνου και του Ντίνου Κόκκαλη προέκυψε μέσα από τις κοινές παρέες τους και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το πρώτο διάστημα της σχέσης τους απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις για να μη δώσουν στόχο στον Τύπο, γι’ αυτό απέφευγαν τα κοσμικά κλαμπ και εστιατόρια.

Η Αταλάντη Μαρτίνου ήταν πάντοτε κορίτσι χαμηλών τόνων πάρα το ότι κατάγεται από μια κραταιά εφοπλιστική οικογένεια. Το χειμώνα έκανε σκι στο Σεν Μόριτζ και το καλοκαίρι παραθέριζε στο σπίτι της οικογένειας στις Σπέτσες. Σπούδασε στην Αμερική αρχικά οικονομικά και μάρκετινγκ και μετά Ιστορία Τέχνης.

Ο Ντίνος Κόκκαλης είναι ο μικρός γιος της Ελένης και του Σωκράτη Κόκκαλη και ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες. Σπούδασε οικονομικά στη Βοστώνη και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ασχολήθηκε με τις οικογενειάκες επιχειρήσεις. Σήμερα είναι διευθύνων σύμβουλος στην Intracom Holdings και στην hol. Λατρεύει τη Μύκονο όπου περνά όλα του τα καλοκαίρια αλλά και κάποιες αργίες.

Read More

And More