Ρομαντική βόλτα για Π. Κοκκινόπουλο – Λ. Παπαληγούρα!

Μια ρομαντική βόλτα στο Κολωνάκι απόλαυσαν πρόσφατα ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος και η σύντροφός του, ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα. Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Real!

/
Το ζευγάρι, αν και είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια αποφεύγει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Ο φακός τους συνέλαβε στο Κολωνάκι όπου είχαν βγει για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο. Λίγο μετά τις 11 έκαναν μια μικρή βόλτα στη Σκουφά με τη Λένα να έχει συνεχώς αγκαλιά τον αγαπημένο της.

/
Η όμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός μόλις είχε τελειώσει τις παραστάσεις ως Αντιγόνη και βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον κατά πολύ μεγαλύτερο σύντροφό της, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha για μια νέα σειρά.

/
Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Real, γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς “3ος νόμος” του Mega, το 2010 και από την αρχή της γνωριμίας τους αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση. Η Λένα, παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι ένα πολύ ώριμο κορίτσι. Προσγειωμένη και αφοσιωμένη στην τέχνη της καθώς είναι, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι γοητεύτηκε από τον Πάνο Κοκκινόπουλο.

Read More

And More