Σάλος με την απορία της Ε. Κοκκίνου στο twitter!

Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε στο twitter από μια απορία της Έλλης Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στις οντισιόν για το “Greek Idol 2” έκανε ένα σχόλιο για την κίνηση στους δρόμους, το οποίο άναψε φωτιές…

“Γιατί έχει τόση κίνηση στο κέντρο; Ένα μέτρο κάθε τρία λεπτά…. Τα νεύρα μου!”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Έλλη Κοκκίνου χθες, καθώς βρισκόταν στο αυτοκίνητό της και περίμενε κολλημένη στην κίνηση. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν γνώριζε τι είχε γίνει στο κέντρο της Αθήνας με τους μετανάστες που είχαν καταλάβει τη Νομική και την αστυνομία που είχε κλείσει το κέντρο. Κάτι που δεν άρεσε, όπως φαίνεται σε κάποιους.
Αρκετοί χρήστες μάλιστα, σχολίασαν με άκρως προσβλητικά σχόλια το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν είχε ενημερωθεί για το καυτό θέμα των ημερών. Η ίδια δεν άντεξε τους χαρακτηρισμούς και τα υβριστικά σχόλια και απάντησε σε έναν από αυτούς: “Λόγω πολλών υποχρεώσεων εδώ και μέρες, δεν είχα την πολυτέλεια να ενημερωθώ. Εσύ όμως μπορείς να είσαι εκτός από ενημερωμένος, πιο ευγενικός. Αυτό δεν θέλει χρόνο αλλά τρόπο! Χαλάρωσε”.

Ακόμη, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε ένα γενικό σχόλιο λέγοντας το εξής: “Πολλά νευρά έχετε πολλοί από εσάς βλέπω και ξεσπάτε με λάθος τρόπο και σε λάθος άνθρωπο!” και πρόσθεσε: “Υπόσχομαι σε όσους θεωρούν αδιανόητο να μην γνωρίζω γιατί είχε τόση κίνηση στο κέντρο, τώρα που έφθασα σπίτι μου να βάλω ειδήσεις”.

Read More

And More