Η Ε. Κοκκίνου εξομολογείται πως είναι ερωτευμένη!

Η Έλλη Κοκκίνου είναι στην καλύτερη στιγμή της ζωής της και δηλώνει χαρούμενη και ευτυχισμένη. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά στο Mega Star και την Κατερίνα Στικούδη για το νέο της έρωτα και αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του εαυτού της.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που θα είναι και το θέμα της εκπομπής που θα προβληθεί το Σάββατο η Έλλη Κοκκίνου μιλά για τον έρωτα. Η ίδια αναφέρει πόσο καλα αισθάνεται αυτήν την περίοδο και αποκαλύπτει ότι μετα το διαζύγιο της ήθελε πολύ να ερωτευτεί. Η συζήτηση όμως, δεν τελειώνει εκεί, αφού η γνωστή τραγουδίστρια που θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του “Greek Idol” παραδέχεται για πρώτη φορά πως είναι ερωτευμένη.
Ακομη, η Έλλη μιλά και για τον γιο της Αλεξανδρο, αναφέροντας πως της λείπει πολύ τις ώρες που πρεπει να είναι μακριά του λόγω δουλειάς.
H συνέντευξη θα προβληθεί το Σάββατο 12/2 στην εκπομπή του Mega Star που είναι αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εκεί θα υπάρχει και η ερωτική εξομολόγηση του Χρήστου Χολίδη στην Κατερίνα Στικούδη και η εισβολή της Μαρίας Μπεκατώρου. Μάλιστα, το TLIFE έιχε βρεθεί πριν λίγες μέρες στα backstage των γυρισμάτων και είχε εξασφαλίσσει αποκλειστικές φωτογραφίες.

Δες εδώ φωτογραφίες από τα bacstage της εκπομπής

Read More

And More