Ε. Κοκκίνου: ”Δεν αισθάνομαι 40!”

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΟΚ”, μίλησε για τον γιο της Αλέξανδρο και αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά μ’ εκείνον που την άφησαν άφωνη. ”Είχε δει φωτογραφίες και πλάνα, με ‘μένα να τραγουδάω και να έχω γαρίφαλα στα πόδια μου. Μου λέει: ”Μαμά εδώ σου λένε μπάβο; Και πετάνε λουλούδια; Του απάντησα καταφατικά κι ύστερα από μερικές μέρες ήμασταν στο αυτοκίνητο και μ’ άκουσε στο ραδιόφωνο. Γυρνάει λοιπόν και μου λέει: ”Α, μαμά. Δεν έχω λουλούδια να πετάξω. Αχ, μαμά, μπάβο!”

Επιπλέον, ο μικρός έχει καταλάβει με τον τρόπο του, ότι οι γονείς του έχουν χωρίσει κι όπως αποκάλυψε η Έλλη: ”Ο ίδιος λέει ”πάω σπίτι μπαμπά, πάω σπίτι μου” και λέγοντας ”σπίτι μου”, εννοεί αυτό που μένουμε μαζί”.

Η Έλλη παραδέχτηκε ότι δεν έχει θέμα με την ηλικία της και δεν αισθάνεται 40. Μάλιστα, όταν είναι ανέμελη, μπορεί να αισθανθεί και 35. Όσον αφορά στο κεφάλαιο που άνοιξε στην προσωπική της ζωή και συζητιέται το τελευταίο διάστημα αρκετά η ίδια είπε: ”Εγώ το έχω πει αυτό; Δεν έχω πει ποτέ ότι έχω σχέση και ότι είμαι ερωτευμένη!” Και στη συνέχεια ανέφερε ότι, θα παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη, όταν δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς!

Η γλυκιά ερμηνεύτρια εκμυστηρεύτηκε επίσης, ότι έχει κάνει τραγικά λάθη στις σχέσεις της. Έχει υπάρξει αφελής κι έχει δείξει πολλή εμπιστοσύνη σε ανθρώπους. Για τους άντρες δήλωσε: ”Παραμένουν πάντα παιδιά. Όταν τους παίρνεις κάτι, τότε το διεκδικούν. Τελικά, οι γυναίκες έχουν περισσότερο τσαμπουκά από κάποιους άντρες.”

Αποκάλυψε πως λίγο πριν το καλοκαίρι ήταν η τελευταία φορά που την φλέρταρε κάποιος έντονα και πιεστικά και το αν έπιασε εκείνο το φλερτ, όπως χαρακτηριστικά είπε ”Θα δείξει!”. Τέλος, σχετικά με τη διαφορά ηλικίας στις σχέσεις δήλωσε: ”Μπορείς να ζήσεις με έναν μικρότερο άντρα, αν πληρεί τις προϋποθέσεις. Να μην είναι ο ένας στον Βορρά και ο άλλος στον Νότο εγκεφαλικά, γιατί δεν υπάρχει μόνο το σεξουαλικό στοιχείο σε μια σχέση.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More