Ε. Κοκκίνου: ”Θα ήθελα ένα ακόμα παιδί!”

Η Έλλη Κοκκίνου ήπιε σήμερα καφέ στο πλατώ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε μαζί της για τις ανησυχίες της και την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού!

Η Ελένη την ρώτησε αρχικά, αν τη φοβίζει το αύριο και η Έλλη απάντησε: ”Βεβαίως. Είναι και κάτι που το συζητάω με τους φίλους μου κι εκείνοι μου λένε ”γιατί αγχώνεσαι τόσο και δεν το απολαμβάνεις απλά; Αφού περνάς τόσο καλά απόλαυσέ το.” Κι εκείνη την ώρα λέω ”ναι… αλλά… ” Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα σκεφτώ. Από την άλλη περνάω πάρα πολύ καλά, θέλω να το απολαύσω κι αυτό κάνω. Χωρίς να κρύβομαι και χωρίς να διατυμπανίζω τίποτα. Δεν χρειάζεται, γιατί κάποιες εικόνες τα λένε όλα.”

Επιπλέον, η ίδια παραδέχτηκε πως αν αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε στη ζωή της αυτή η σχέση, αυτό το καλό κομμάτι, η ζωή και η ψυχολογία της θα ήταν ανισσόροπη. Και συνέχισε: ”Για κάποιο διάστημα στη ζωή σου μπορείς να είσαι χωρίς προσωπική ζωή. Γενικότερα, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η σχέση, η συντροφικότητα, το πάθος.”

Τέλος, σ’ ερώτηση της Ελένης για το αν σκέφτεται να κάνει κι άλλο μωράκι δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει, για να έχει αδερφάκια ο μικρός Αλέξανδρος, τα οποία να μένουν στο ίδιο σπίτι.

Δες το βίντεο:

Read More

And More