Ε. Κοκκίνου: “Στα 40 μου νιώθω πιο γυναίκα από ποτέ!”

Σε μια από τις πιο δημιουργικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται η Έλλη Κοκκίνου, που πέρα από τη μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά της, είναι πολύ καλά και στην προσωπική της ζωή. Η γνωστή τραγουδίστρια αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο Teatro με τον Βασίλη Καρρά, βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Greek Idol και σε λίγο καιρό κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά της και σίγουρα μπορεί να πει πως φέτος είναι η χρονιά της.

Τα καλά, όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς μετά το διαζύγιο της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ήρθε ο έρωτας που την έκανε να ξανανιώσει. “Εγώ στα 40 μου νιώθω πιο γυναίκα από ποτέ. Αυτή είναι η πιο δημιουργική ηλικία για μια γυναίκα. Έχει πλέον τη γνώση, αλλά και την εμπειρία για το πώς να χειριστεί κάποια πράγματα, είτε αφορούν τη δουλειά της, είτε την οικογένειά της, είτε τον συντροφό της”, είπε σε συνέντευξή της στο “Down Town”.
Όσο για τα σχόλια που γίνονται για τη διαφορά ηλικίας και ύψους με τον σύντροφό της καιμπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Γιώργο Μπόγρη, η Έλλη φαίνεται πως τα αντιμετωπίζει με χιούμορ. “Έχεις έναν άντρα 2.10. Εγώ είμαι 1.67. Πες μου ποια γυναίκα, αν καθίσει δίπλα του δεν θα μοιάζει με νάνο; Αν δεν είναι τουλάχιστον 1.90, θα φανεί νάνος”, είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον γιο της η Έλλη δήλωσε πως ο μικρός Αλέξανδρος δεν ήρθε τυχαία στη ζωή της. “Κάνω ό,τι μπορώ για να περνώ χρόνο μαζί του. Όπως κάθε μαμά ξενυχτώ από πάνω του όταν είναι άρρωστος, είμαι πρωί-απόγευμα μαζί του και κάνω τις δουλειές μου το μεσημέρι, όταν εκείνος κοιμάται”, ανέφερε.
Στην ερώτηση αν θέλει να κάνει άλλο παιδί, η ίδια απάντησε: “Θέλω, πολύ. Δεν ξέρω όμως αν θα τα καταφέρω… Μου αρέσει πολύ ο θεσμός της οικογένειας. Μου αρέσει η οικογενειακή κατάσταση γενικότερα”.
Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Έλλη είπε: “Αυτό δεν το ξέρω. Το γάμο τον έκανα. Δεν ξέρω πώς θα τα φέρει η ζωή και αν θα ξαναπαντρευτώ ποτέ”.
Τέλος, αναφορικά με το πως διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική της ζωή, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: “Δεν το οργάνωσα και δεν οργανώνω ποτέ το πώς θα διαχειριστώ δημοσίως οτιδήποτε συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πάντα ο εαυτός μου. Όπως άλλωστε ήμουν και τώρα, δεν κρύφτηκα. Βγήκα και είπα κάποια πράγματα και αυτό το σεβάστηκαν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης. Μου το έδειξαν με τον τρόπο τους. Γενικά, τα media δεν έχουν κανιβαλίσει και δεν έχουν φτηνύνει καμία στιγμή της ζωής μου. Γιʼ αυτό και έχουμε έναν αλληλοσεβασμό με όλους τους ρεπόρτερ”.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town”

Read More

And More