Ε. Κοκκίνου: Μιλά για το δύσκολο χωρισμό της και το νέο της έρωτα!

Για το δύσκολο χωρισμό της και το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη μίλησε η Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν επιστρέψει στην πίστα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ.
Έχοντας γυρίσει από τις διακοπές της και εν αναμονή της συνεργασίας του χειμώνα σε νυχτερινό σχήμα, η Έλλη αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο “InStyle”, στη ξεχωριστή σχέση που έχει με τον γιο της Αλέξανδρο, ενώ μίλησε λακωνικά στο δεσμό της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, που έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως.
Μιλώντας αρχικά για το διαζύγιό της, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως ήταν μια δύσκολη περίοδο της ζωής της. “Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Είναι κάτι καθαρά προσωπικό και από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί που κάποτε θα μπορεί να δει όλα όσα έχουν γραφτεί, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί του. Κοίτα, πιστεύω και θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Πολύς κόσμος έχει περάσει δύσκολους χωρισμούς, αλλά τόσο ο Παναγιώτης όσο και εγώ έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε για εμάς τους λόγους που βρεθήκαμε εκεί που βρισκόμαστε, που δεν αφορούν κανέναν άλλο, γι’ αυτό κι εμείς δεν δίνουμε καμία τροφή για σχόλια, όπως δεν κάναμε ποτέ, ούτε όταν ήμασταν μαζί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα κακόβουλα σχόλια που έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό αναφορικά με τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη και το τραγούδι “Ερωτεύτηκα” που τραγουδούσε, η ίδια δήλωσε: “Ναι, έχω δεχτεί κακόβουλα και άδικα σχόλια. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο” και συμπλήρωσε: “Ο Φοίβος απλώς έγραψε ένα τραγούδι πολύ θετικό, με πολλή ενέργεια. Εγώ σε εκείνη τη φάση δεν του είχα πει τίποτα. Κάτι όμως θα άκουσε, όταν έσκασε αυτή η βόμβα και το έγραψε”.
Όσον αφορά τη σχέση της με τον μικρό της πρίγκιπα, τον γιο της Αλέξανδρο, η Έλλη είπε: “Είναι πια σε μια ηλικία που μπορούμε να έχουμε τέλεια επικοινωνία, αλλά αυτό ήθελε και πολλή δουλειά από εμένα. Δεν είναι κάτι που γίνεται αυτόματα”, εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: “Είχα ρωτήσει και παιδοψυχολόγο, ακόμη και την παιδίατρό μας, για το πώς μπορώ να το χειριστώ. Γιατί αναρωτιόμουν: “Κάνω κάτι καλά; Είμαι καλή μάνα;”. Και μου έλεγαν όλοι ότι έτσι γίνεται. Η μάνα είναι το δεδομένο”.
Τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό, η γνωστή τραγουδίστρια σημείωσε ότι παρά την επιτυχία της, πέρασε μερικές αρκετά δύσκολες στιγμές: “Αν κάνω έναν απολογισμό, μπορώ να πω πως ήταν μια χρονιά που μου έφερε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, πολύ κλάμα για πολλά προσωπικά θέματα, πολύ άγχος και μεγάλους προβληματισμούς. Ήταν μια χρονιά που πλήρωσα λάθη του παρελθόντος, προσωπικά πιο πολύ και επαγγελματικά, τα οποία αναγνώρισα, αλλά από την άλλη υπήρχαν και καλές στιγμές”, δήλωσε.
Διάβασε περισσότερα στο “In Style” που κυκλοφορεί!

Read More

And More