Ε. Κοκκίνου: “Δεν υπάρχει κόντρα με την Βανδή!”

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη φετινή της συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή και το μοναχογιό της Αλέξανδρο. Η γνωστή τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Fever” φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατό του “Πρωινού Ant1” και διέψευσε για ακόμα μια φορά τις φήμες ότι έχει σχέση με Κύπριο επιχειρηματία.
Αρχικά, μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει κόντρα με την Δέσποινα Βάνδη και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με την Δέσποινα. Δεν υπήρχε ποτέ “βεντέτα” μεταξύ μας, ήταν απλά δημιούργημα των μέσων, από τότε που “έγραψε” για ‘μένα ο Φοίβος”.

Ακόμη, μιλώντας για όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό, που την θέλουν να έχει γοητευτεί με έναν Κύπριο επιχειρηματία δήλωσε: “Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν επιχειρηματία. Συναναστρέφομαι με Κύπριους, αλλά δεν σημαίνει ότι συνάπτω σχέσεις μαζί τους”.
Όσον αφορά τη σχέση της με των 3,5 ετών γιό της, αποκάλυψε ότι είναι υπερ-προστατευτική μητέρα. “Είμαι υπερ-προστατευτική μητέρα. Δεν θέλω όταν πάει σχολείο (σ.σ. ο γιος μου) να νιώσει ιδιαίτερο και διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν θεωρώ ότι η δουλειά που κάνω είναι κάτι ιδιαίτερο, κι έτσι το παιδί μου δεν θέλω ακόμα να ξέρει κάτι παραπάνω”, ανέφερε.

Read More

And More