Ε. Κοκκίνου: Με το Γιώργο, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί . Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να κρατήσει τόσο”!

Καλεσμένη στυην εκπομπή “Πρωινό mou” ήταν η Έλλη Κοκκίνου και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη.

Θα έκανε ένα δεύτερο γάμο;

“Όχι, θέλω να φτιάξω τη ζωή μου αλλά ένας γάμος δεν σημαίνει φτιάχνω τη ζωή μου. Σέβομαι τις απόψεις και τα θέλω των άλλων… Εξαρτάται και σε τι φάση θα είμαι τώρα είμαι έτσι σε ένα δυο χρόνια μπορεί να είμαι αλλιώς” αποκάλυψε.

Η Έλλη μίλησε για την σχέση της με τον μπασκεμπολίστα Γιώργο Μπόγρη: “Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να κρατήσει τόσο. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση”ανέφερε.

Στην ερώτηση αν επιλέγει να είναι με κάποιον σκεπτόμενη το γιο της απάντησε: “Ξεκινάω με κάτι που αν βγει καλό, από εκεί και πέρα βλέπεις τι κάνεις. Αν κρατήσει αυτή η σχέση τρία, τέσσερα χρόνια, θα γνωρίσει καποιά στιγμή το παιδί εκεί θα φανεί αν θα έρθουν πιο κοντά” εξομολογήθηκε.

Την ενοχλεί να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφο της;

“Στην αρχή ναι και ένιωθα και ενοχές, αλλά πολλές φορές ένας μικρότερος άντρας είναι πολύ πιο αντράκι από τους μεγαλύτερους. Και αντιμετωπίζει πολύ πιο αντρίκια και ώριμα καταστάσεις δύσκολες που ένας άλλος δεν θα έδινε σημασία”κατέληξε.

Read More

And More