Πώς πέρασε η Έλλη Κοκκίνου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δίνει μία ακόμη αφορμή στους ερωτευμένους να γιορτάσουν με τους αγαπημένους τους. Η Έλλη Κοκκίνου επέλεξε να την περάσει με τον άντρα της ζωής της, τον μικρό Αλέξανδρο.

Παρόλο που είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια έχει σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με τον Γιώργο Μπόγρη και είναι πολύ ερωτευμένη, η ίδια έχει προτεραιότητα στη ζωή της τον μικρό της πρίγκηπα.

Κάθισαν λοιπόν παρεούλα στις μαξιλάρες, μπροστά από το τζάκι και είδαν την παιδική ταινία “Cars” . Ο καλύτερος τρόπος για να περάσει η Έλλη μια μέρα που το νόημα της είναι η αγάπη.

Βέβαια, δεν έχουν όλη την ίδια άποψη για τις 14 Φεβρουαρίου. Η κολλητή της φίλη Δέσποινα Βανδή, βρέθηκε σε μία εκδήλωση για να γιορτάσει τον έρωτα μαζί με τους θαυμαστές της, όπως φαίνεται, όμως στην συνέχεια ένας ποδοσφαιρικός αγώνας γέμισε την βραδιά. Η Δέσποινα έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter της: Μπαρσελόνα – Άγιος Βαλεντίνος 1-0!

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Μπόγρης που φαίνεται πως είναι από αυτούς που δεν πιστεύουν στον συγκεκριμένο Άγιο έκανε retweet το παρακάτω:

Read More

And More