Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.09.2012 | 16:52

Το ξέσπασμα της Έλλης Κοκκίνου! Διάβασε την επιστολή στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Το ξέσπασμα της Έλλης Κοκκίνου! Διάβασε την επιστολή στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Συνεχίζεται η αντίδραση των καλλιτεχνών μετά το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ για τα ποσά που δηλώνουν στην  εφορία και το οποίο άναψε φωτιές σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες απάντησαν στο δημοσίευμα μέσω των δικηγόρων τους ή των εταιρειών τους και άλλοι μέσω twitter. Διάβασε εδώ αναλυτικά τις απαντήσεις τους

Πριν από λίγο  η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου έστειλε στην εφημερίδα την εξής επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται έντονα και ζητάει  να  προβεί σε νέο δημοσίευμα αποκατάστασης της αλήθειας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Διάβασε ολόκληρη την επιστολή της τραγουδίστριας προς την εφημερίδα:

 
Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Στο χθεσινό και με αριθμό 20410 φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας και μετά το πρωτοσέλιδο «Πόσα δηλώνουν οι σταρ της πίστας», στη σελίδα 20 και υπό τον τίτλο «ΦΑΚΕΛΟΣ» δημοσιεύονται ονόματα Ελλήνων τραγουδιστών με τα δηλωθέντα, από τον καθένα εξ αυτών, καθαρά εισοδήματα, για τα έτη 2008 και 2009.

Επειδή μεταξύ των τραγουδιστών περιλαμβάνομαι και εγώ και μάλιστα με ένθετη φωτογραφία, με δηλωθέντα, όμως, εισοδήματα τελείως διάφορα αυτών που, πραγματικά, δηλώθηκαν, με τις αντίστοιχες δηλώσεις φόρου εισοδήματος, για τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, με την παρούσα, και για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας γνωρίζω ότι το οικονομικό έτος 2008 (εισοδήματα 2007) το συνολικά δηλωθέν, από εμένα, εισόδημα – ατομικά και μέσω της εταιρείας που έχω παραχωρήσει την διαχείριση των πνευματικών μου δικαιωμάτων και των καλλιτεχνικών μου δραστηριοτήτων – ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων δύο χιλιάδων είκοσι έξι Ευρώ και τριάντα εννέα λεπτών του Ευρώ (202.026,39€) και όχι σε τέσσερις χιλιάδες τετρακόσια σαράντα επτά Ευρώ και ενενήντα τέσσερα λεπτά του Ευρώ (4.447,94€), αφού στο εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες και ελευθέρια επαγγέλματα προστίθεται και το αυτοτελές φορολογούμενο ποσό, το δε οικονομικό έτος 2009 (εισοδήματα 2008) φέρομαι με εισόδημα μηδενικό, επειδή η δήλωση έγινε, από κοινού, με τον σύζυγό μου και καταχωρήθηκε στο δικό του Α.Φ.Μ. Πέραν τούτου, το έτος 2008, και λόγω της εγκυμοσύνης μου, έχω μόνο αυτοτελές φορολογούμενο ποσό από την εμφάνισή μου σε κάποιες συναυλίες.

Έτσι εχόντων των πραγμάτων, είναι καταφανές ότι το δημοσιογραφικό επιτελείο μιας τόσο έγκυρης εφημερίδας, όπως η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», στηρίχθηκε σε καταφανώς ανακριβή φορολογικά στοιχεία, με συνέπεια να περιέχεται το όνομά μου στις λίστες των φοροφυγάδων και, ευθέως, να σχετίζεται με την «φοροδιαφυγή που οργιάζει». Επειδή η επιλογή της συμμετοχής μου στη λίστα των φοροφυγάδων στις τόσο κρίσιμες για την Ελλάδα οικονομικές συνθήκες, αναμφισβήτητα, με ζημίωσε, καθόσον απαξιώθηκα στο πρόσωπο όλων αυτών που, τόσα χρόνια, με τιμούν, όχι μόνο ως τραγουδίστρια, αλλά και ως άνθρωπο, ΖΗΤΩ, όπως προβείτε, αμέσως, σε δημοσίευμα αποκατάστασης της αλήθειας.
 
Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου.
 
Με εκτίμηση

Έλλη Κοκκίνου
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10