Eλλη Κοκκίνου: Αποκαλύπτει ευαίσθητες πτυχές της σχέσης της με τον Γ. Μπόγρη

Αποκαλύψεις για την σχέση της με τον παίκτη του μπάσκετ Γιώργο Μπόγρη κάνει η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογείται ότι ο σύντροφός της την στήριξε και της στάθηκε σε δύσκολες στιγμές και καταστάσεις και ότι κατάφερε να εξαφανίσει τις ανασφάλειές της.

Η Έλλη είπε στο περιοδικό για τον 23χρονο σύντροφό της:

“Δίπλα στον Γιώργο οι περισσότερες ανασφάλειές μου έχουν εξαφανιστεί. Έχει έναν απίστευτο τρόπο να το κάνει αυτό. Ο Γιώργος εκεί που πρέπει είναι πολύ σοβαρός. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί οι άντρες που θα μπορούσαν να αντέξουν αυτά που εγώ έχω περάσει και να είναι δίπλα μου. Εννοώ με όλες τις ψυχολογικές μου διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές κι ο Γιώργος ήταν εκεί, βράχος. Ήξερε πότε έπρεπε να μου δώσει χώρο και χρόνο και γνωρίζει ότι προτεραιότητά μου στη ζωή είναι το παιδί μου. Πολλοί λίγοι άντρες το έχουν αυτό και πόσο μάλλον σε αυτή την ηλικία. Στάθηκε στο πλευρό μου με άψογο τρόπο. Και όταν χρειάζεται, έχει απίστευτο χιούμορ”

Yπάρχουν οι ίδιες ανησυχίες σε σχέσεις που έχουν διαφορά ηλικίας;

” Άλλες εμπειρίες και προβληματισμούς έχεις στα 24 και άλλες στα 43. Λογικό είναι να μην έχουμε τις ίδιες ανησυχίες. Σε άλλα πράγματα μπορεί να συμβαδίζουμε, σε άλλα πάλι όχι. Αλλά και με κάποιο συνομιλήκο μου δεν μπορώ να συμβαδίσω σε όλα ή να κατανοήσω τη σκέψη του. Άρα, δεν είμαι θέμα ηλικίας”

To γέλιο του 5χρονου γιου της, Αλέξανδρου την κάνει να ξεχνάει τα πάντα…

” Έχει ένα όμορφο γαργαλιστικό γέλιο, όταν γελάει με όλη του την ψυχή, που θέλω να τον συνοδεύει σε όλη του τη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει υγεία και αγάπη. Θέλω να τον βλέπω και να τον θαυμάζω για αυτό που εκείνος θα ήθελε να γίνει στη ζωή. Να είναι περίφανος για τον ευατό του και να μακάρι να τον κάνω στο μέλλον να νιώθει ουσιαστικά περήφανος και για τη μαμά”

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More