Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.11.2013 | 20:19

Κοκκίνου- Βασιλειάδης: Πούλησαν την μεζονέτα τους έναντι 2.5 εκ. ευρώ!

Κοκκίνου- Βασιλειάδης: Πούλησαν την μεζονέτα τους έναντι 2.5 εκ. ευρώ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τρία χρόνια χρειάστηκαν η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Βασιλειάδης, προκειμένου να βρουν αγοραστή για την υπερπολυτελή μεζονέτα που είχαν χτίσει στο Πανόραμα Βούλας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Κι ενώ η αρχική τιμή κυμαινόταν στα 3.5 εκ. ευρώ, η τελική τιμή πώλησης ήταν δύο εκατομμύρια, και αυτό διότι εξαιτίας της κρίσης δεν έβρισκαν αγοραστή. 

/

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν γνώστες της αγοράς και του real estate, η αντικειμενική αξία της πολυτελούς μεζονέτας ανέρχεται στα 5 εκ. ευρώ, ποσό που ποτέ δεν αναφέρθηκε λόγω της κρίσης. 

Οικονομικές διαφορέςΗ όμορφη μεζονέτα ήταν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο το οποίο βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, μετά και το διαζύγιό τους, παρόλο που ο τίτλος ιδιοκτησίας ανήκε στην τραγουδίστρια. Όμως, μέχρι και την περασμένη Άνοιξη το πρώην ζευγάρι προσπαθούσε να βρει λύση καθώς ο Παναγιώτης Βασιλειάδης διεκδικούσε ποσό από την πώληση. Η λύση δόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικίο στο οποίο ο πρώην σύζυγος της Έλλης Κοκκίνου προσκόμισε τα απαραίτητα τιμολόγια και έτσι κατάφερε τελικά να διεκδικήσει κι εκείνος χρήματα από την πώληση του οικήματος. Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10