Ε. Κοκκίνου: Αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος!

Η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξη που έδωσε στην “Real Life” μίλησε για την συνύπαρξή της στην πίστα με την Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο, την ευτυχία και πώς την βιώνει η ίδια το τελευταίο διάστημα, τον σύντροφό της, τον έρωτα και άλλα πολλά.

Σχετικά με το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη και τη δημοσιότητα που πήρε η διαμάχη τους
“Όταν κάποιος είναι αναγνωρίσιμος πρέπει να δεχτεί το αντίτιμο της επωνυμίας του. Το έχω δεχτεί. Στα δυσάρεστα σε πειράζει, στα ευχάριστα δεν σε πειράζει τόσο, αν και θέλεις διακριτικότητα, την οποία δεν μπορείς να έχεις. Κοστίζει όλο αυτό. Κοστίζει να μην μπορείς να χαρείς έναν έρωτα, να μη χαίρεσαι προσωπικές σου στιγμές στον δρόμο, κοστίζει να μην είσαι τόσο αυθόρμητος”.

Νιώθει ευτυχισμένη;
“Περνάω περίεργες στιγμές. Στιγμές ευτυχίας, αυτή την περίοδο ζω με το παιδί μου. Δεν έχει ιδέα ο κόσμος για το τι μπορεί να περνάω εγώ. Αλίμονο αν είχα κακή διάθεση και την παρουσίαζα, δεν θα ήμουν επαγγελματίας. Ζω κάποιες ευτυχισμένες στιγμές, δεν ζω μια ευτυχισμένη ζωή. Μακάρι να την ζούσα και δεν θα το έκρυβα, αλλά αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος. Είμαι τυχερή που έχω το παιδί μου και δίπλα του ζω ευτυχισμένες στιγμές. Χαίρομαι που είναι καλά το παιδί και η μητέρα μου, η οποία είναι κολόνα δίπλα μου”.

Για το αν θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί
“Προτιμώ να έχει ένα παιδί και να το ζω αξιοπρεπώς, να του παρέχω τις καθημερινές του ανάγκες έτσι όπως θέλω, παρά να έχω δύο παιδιά και να υπάρχει στέρηση. Αν στο μέλλον κάτι αλλάξει και με παίρνει και ηλικιακά με τον άνθρωπο που θα είμαι δίπλα… Γιατί δεν θα ήθελα να χωρίσω με τον επόμενο με τον οποίο θα κάνω παιδί”.

Εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη;
“Δεν μου αρέσει να απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις, γιατί θέλω αν το κρατώ για τον εαυτό μου. Αρκεί να ξέρεις ο άνθρωπος που είμαι μαζί του πώς αισθάνομαι και αυτό φτάνει. Δεν χρειάζεται να το ξέρει όλος ο κόσμος. Εγώ είμαι έτσι. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω δηλώσεις αν είμαι ερωτευμένη, αφορά εμένα και τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί.”

Ο σύντροφός της παίζει μπάσκετ σε ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η απόσταση σε μια σχέση κάνει καλό;
“Δεν κάνει καλό σε μια σχέση. Εξαρτάται για πόσο μεγάλο διάστημα υπάρχει η απόσταση… Άλλοι το αντέχουν, άλλοι όχι. Γενικά, δεν είναι εύκολο.”

Για την Δέσποινα Βανδή
“Η Δέσποινα είναι μεγαλύτερο όνομα από μένα, έχει κάνει περισσότερα πράγματα, μέχρι και επιτυχία στο εξωτερικό… Η Δέσποινα δεν έχει ανασφάλειες, μου λέει την γνώμη της και θα προσπαθήσει να με αναδείξει, αν μπορεί. Όπως και εγώ, γνωρίζοντας ποια είμαι και τι έχω κάνει, δεν έχω καμία ανασφάλεια να είμαι δίπλα της. Χαίρομαι να είμαι μαζί της και το ψάχναμε αρκετά χρόνια για να συνεργαστούμε”.

Read More

And More