Δ. Κόκοτας: Έπεσε στη φωτιά για να σώσει την αδελφή του!

Ένα ατύχημα σε πυρκαγιά είχε ο Δημήτρης Κόκοτας το περασμένο Σάββατο. Ο γνωστός τραγουδιστής δείχνοντας μεγάλη δύναμη ψυχής έπεσε στις φλόγες με σκοπό να σώσει την αδελφή του.

Στο σπίτι της αδελφής του στην Κηφισιά, που βρίσκεται πάνω από το δικό του, φαίνεται πως ξέσπασε πυρκαγιά και ο τραγουδιστής προσπάθησε να τη σβήσει με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στα χέρια και τα πόδια.
Ο τραγουδιστής μένει ακριβώς κάτω από το σπίτι της αδελφής του και όταν άκουσε τις φωνές της, αμέσως μπήκε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Μόλις είδε ότι είχε αρπάξει φωτιά, έπεσε στη μάχη με τις φλόγες χωρίς καν να σκεφτεί εκείνη την ώρα ότι υπήρχε κίνδυνος για να τραυματιστεί.
Χρησιμοποίησε κυριολεκτικά ό,τι έβρισκε μπροστά του για να καταφέρει να σβήσει τη φωτιά. Η αδελφή του, μάλιστα, δεν πρόλαβε καν να καλέσει την πυροσβεστική υπηρεσία. Αφού ο Δημήτρης έσβησε και την τελευταία φλόγα και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι και περιορίστηκε μονό σε ένα δωμάτιο. Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής είχε τραύματα στα χέρια και τα πόδια.
Σε δηλώσεις του στο STAR, ο ίδιος ανέφερε το εξής: “Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά και αυτό είναι που έχει σημασία. Πολύ σύντομα θα επιστρέψω στη μουσική σκηνή”.
Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο οπού οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι με λίγη υπομονή οι πληγές θα επουλωθούν. Στο πλευρό του από το πρώτο λεπτό βρίσκεται η οικογένειά του.

Read More

And More