Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.03.2011 | 12:02

Σ. Κόκοτας : "Ζω με 1000 ευρώ το μήνα αλλά δεν με πειράζει"!

Σ. Κόκοτας : Ζω με 1000 ευρώ το μήνα αλλά δεν με πειράζει!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Σταμάτης Κόκοτας μίλησε στο περιοδικό “People” για την ζωή του, για την οικονομική του κατάσταση, για τον γιο του, για το πάθος του με το τραγούδι αλλά και για τις γυναίκες!
 
Για τον γιο του Δημήτρη Κόκοτα και το ατύχημα που είχε στις 19 Φεβρουαρίου επειδή πήγε να σβήσει την φωτιά που άναψε στο σπίτι του, ο Σταμάτης είπε : “Ευτυχώς είναι μια χαρά και πάλι το παιδί μου. Είχε νοσηλευτεί για 14 μέρες στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και και στα πόδια αφού πήγε να σβήσει με τα χέρια την φωτιά.”
 
Ο Σταμάτης ζει με 1.000 ευρώ το μήνα αλλά αυτό δεν τον πειράζει : “Δεν κάνω περιττά έξοδα, ζω πολύ ανθρώπινα και λαϊκά. Δουλεύω σε ένα μαγαζί που χωράει 250 άτομα. Πόσα εκατομμύρια την βραδιά μπορώ να πάρω; Αν θελήσω πολλά λεφτά , μπορώ να κάνω μια συναυλία στο εξωτερικό και να βγάλω 50.000 ευρώ.”
 
Όσον αφορά τις σχέσεις του.. .δεν ήταν και πολύ πιστός : “Όχι δεν μπορώ να πω ότι ήμουν πιστός. Σε ορισμένα αισθηματάκια μου όμως ήμουν πολύ σωστός. Δεν άφηνα καμία πληγή στις γυναίκες.”
 
Τέλος μίλησε για τα πάθη της ζωής του : “Είχα μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα. Αγωνίστηκα πολύ όμως διακρίθηκα. Πέρασε και αυτό όπως όλα τα ωραία. Η αγάπη μου για το τραγούδι ήταν μεγαλύτερη!”

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10