Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Κωλέτη – Η περιπέτεια με την υγεία του

Μια νέα περιπέτεια υγείας οδήγησε τον Πέτρο Κωλέτη εδώ και 10 μέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια, όπου νοσηλεύεται ως σήμερα.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής και παραγωγός καλείται αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το διπλό πρόβλημα υγείας που έχει. Από τη μια πλευρά είναι οι έντονες δύσπνοιες που τον ταλαιπωρούν και από την άλλη η άμεση επέμβαση που πρέπει να κάνει στο λάρυγγα.

Μιλώντας στην Espresso, ο ίδιος ανέφερε πως αρχικά ήταν για δυο μήνες σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο, βγήκε για 18 ημέρες, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί και οι δύσπνοιες γίνονταν όλο και πιο έντονες. Πήγε ξανά στο γιατρό και του είπαν πως ίσως να υπάρχει πρόβλημα στο θυρεοειδή. Έτσι, μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική, αλλά μετά από εξετάσεις βρήκαν πως ο θυροειδής του δεν είχε πρόβλημα, αλλά έπασχε από δύσπνοια κόπωσης, της οποία δεν κατάφεραν να βρουν τα αίτια.

Ταυτόχρονα, όμως για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την αναπνοή του, ο Πέτρος Κωλέτης πρέπει να χειρουργηθεί στο λάρυγγα, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει λευκοπλακία, μια προ καρκινική βλάβη του στοματικού βλεννογόνου.
Ωστόσο, αυτές τις δύσκολες στιγμές ο ίδιος δεν χάνει το κουράγιο του και έχει στο πλευρό του αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Read More

And More