X. Κολέτσα: Φωτογραφίζεται πιο σέξυ από ποτέ και δηλώνει: Κανείς δεν πιστεύει ότι είμαι μονογαμική!

Η Χριστίνα Κολέτσα κάνει δυνατό comeback με την πιο hot φωτογράφιση που έχει κάνει ποτέ και δηλώνει στο περιοδικό Nitro: “Οι άντρες όταν ανακαλύπτουν ότι έχω μυαλό, αιφνιδιάζονται! Κάποιοι ενθουσιάζονται που το ανακαλύπτουν και με ερωτεύονται, κάποιοι άλλοι το βάζουν στα πόδια. Αυτοί είναι και οι περισσότεροι. Και κανείς μα κανείς δεν πιστεύει ότι είμαι μονογαμική”!

Η φωτογράφιση που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια για το Νitro, ανάβει …κυριολεκτικά φωτιές στον αντρικό πληθυσμό και …λίγη ζήλεια στον γυναικείο, για το υπέροχο κορμί της και τις τέλειες αναλογίες της

«Για την κοινωνία μπορώ να είμαι άλλη μια τραγουδιάρα. Εγώ όμως, αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι κάτι άλλο. Μπορεί το τραγούδι να είναι απλώς το χόμπι μου κι από εκεί και πέρα να κάνω άλλα πράγματα, να αναπτύσσω αλλιώς τον εαυτό μου και το πνεύμα μου” δηλώνει η νεαρή τραγουδίστρια και αποκαλύπτει ότι σκέφτεται να γραφτεί σε κάποιο κολέγιο για να σπουδάσει ψυχολογία.

“Είχα ανέκαθεν το σύνδρομο της πριγκίπισσας που το παίζει αλήτισσα. ήμουν τρομερά ευαίσθητη,τελείως κοριτσάκι αλλά το είχα σε κακό να το δείχνω στους άλλους”

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Nitro Που κυκλοφορεί

Read More

And More