Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.12.2011 | 14:22
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Ε. Κωνσταντινίδου: Αποκαλύπτει στο TLIFE την μεγάλη αγωνία της!

Ε. Κωνσταντινίδου: Αποκαλύπτει στο TLIFE την μεγάλη αγωνία της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ιδιαίτερα προβληματισμένη και ανήσυχη για τη δύσκολη περίοδο που επικρατεί στη χώρα, είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί φέτος να εμφανίζεται στη θεατρική παράσταση “Ο παππούς έχει πίεση” που έχει μεγάλη επιτυχία, δεν κρύβει όμως πως παρά τη χαρά της, υπάρχει και ο φόβος για το μέλλον.
 
Το TLIFE την συνάντησε πριν λίγες μέρες στο εστιατόριο “Altamira” όπου απήγγειλε ποίηση και εκείνη μοιράστηκε μαζί μας τους φόβους και την αγωνία της.
 
Αυτήν την περίοδο σας βρίσκουμε στην παράσταση “Ο παππούς έχει πίεση”. Πώς νιώθετε για αυτή τη συνεργασία;
 
“Το θέατρο είναι μια πολύ ωραία παρασταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Περνάμε πολύ όμορφα και υπάρχει απήχηση από τον κόσμο, κάτι που θεωρώ ότι είναι σημαντικό σε αυτήν την εποχή που ζούμε. Το αγάπησε ο κόσμος και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Ήταν πολύ μεγάλη αυτή η χαρά, σαν να μου χρωστούσε κάτι ο Θεός”.

 
Εσείς πως αντιμετωπίζεται την κρίση;
 
“Κατ' αρχας, να σου πω ότι είμαι χαρούμενη που μπορώ να κάνω αυτό που θέλω και να πληρώνομαι. Βέβαια, δεν είναι όπως θα ήταν πριν από μερικά χρόνια. Νιώθω καλά, αλλά το κλίμα τριγύρω είναι περίεργο. Υπάρχουν φίλοι και συνάδελφοι που περνούν δύσκολα και αυτό σου χαλά τη διάθεση. Επίσης, το ότι έχουμε σήμερα δουλειά δεν σημαίνει ότι θα έχουμε και του χρόνου και μετά από καιρό. Υπάρχει μια μεγάλη απειλή και ένας φόβος. Παρόλο που τώρα είμαι σε ένα θέατρο και πάει καλά, φοβάμαι και έχω αγωνία για το αν θα υπάρχει αύριο δουλειά!”
 
Υπάρχει άγχος για το μέλλον; Τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την κρίση;
 
“Με έχει πιάσει φόβος και όλη αυτή η κατάσταση μου έχει σφίξει την καρδιά. Νομίζω ότι σαν λαός θα φθάσουμε ως τον πάτο και μετά θα συσπειρωθούμε και δεν θα το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω. Τώρα έχουμε φοβηθεί όλοι, αλλά έχω μια ελπίδα ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Θέλει να κοιταχτούμε προς τα μέσα και να ενωθούμε, γιατί μέχρι τώρα κοιτούσαμε όλοι το εξοχικό μας και το σπίτι μας. Πρέπει να είμαστε όλοι για όλους και όχι ο καθένας για τον εαυτό του”.

 
Σήμερα σας είδαμε σε ένα διαφορετικό ρόλο... της αφηγήτριας ποίησης! Σας άρεσε η εμπειρία; Υπήρχε άγχος;
 
“Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά, κάτι το αληθινό. Εγώ είχα πολύ αγωνία στην αρχή. Δεν ήθελα να ενοχλήσω τον κόσμο ή να είναι περίεργο αυτό που θα κάνω. Είδα, όμως, ότι υπήρξε ανταπόκριση και χάρηκα πολύ. Αγαπώ την ποίηση και την επόμενη φορά θα το χαρώ ακόμη περισσότερο”.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10