Κωνσταντίνος Αργυρός: Backstage φωτογραφίες από το νέο του videoclip!

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, έγιναν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ που συνοδεύει την τελευταία επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Να Της Πεις» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φίλιππου.

Μάλιστα τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Μάστορας, τραγουδιστής του αγαπημένου συγκροτήματος MEΛΙSSES. Στο νέο βιντεοκλίπ με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Chillbox, θα δούμε αποτυπωμένες με την αισθητική του Instagram, στιγμές απ’ την καθημερινότητα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τους φίλους του, την κοπέλα στην οποία αφιερώνει τα λόγια του «Να Της Πεις», αλλά και τις ανέμελες ώρες που ο νεαρός τραγουδιστής περνάει με το αγαπημένο του σκύλο, την Χάνα.

src=/files/Image/NEWS/2013/OKTOVRIOS/18-10/Argiros1.jpg

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο κατάστημα Chillbox στο Ψυχικό, στο λόφο του Φιλοπάππου αλλά και στο εσωτερικό μια ιδιωτικής οικίας. Το grooming επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σαράντου και το styling η Ίρις Λεονταρίτη.

src=/files/Image/NEWS/2013/OKTOVRIOS/18-10/Argiros2.jpg

Το τραγούδι «Να Της Πεις», που μέσα σε λίγες ημέρες βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ραδιοφώνων όλης της χώρας κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ακούστε το εδώ αλλά και Live στο Posidonio όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μεγάλη επιτυχία κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

src=/files/Image/NEWS/2013/OKTOVRIOS/18-10/Argiros3.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/OKTOVRIOS/18-10/Argiros4.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/OKTOVRIOS/18-10/Argiros5.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/OKTOVRIOS/18-10/Argiros7.jpg

/

src=/files/Image/NEWS/2013/OKTOVRIOS/18-10/Argiros8.jpg

Read More

And More