Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μπάνιο με καυτό μπικίνι και τα σενάρια για δική της εκπομπή!

Ακόμη μία χαλαρή ημέρα πέρασε στην παραλία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τις φίλες της. Η ξανθιά παρουσιάστρια, φορώντας ένα καυτό μπικίνι κι εντελώς αμακιγιάριστη, απόλαυσε τις βουτιές της στη Βουλιαγμένη. Συνήθως τις ηλιόλουστες μέρες της στην παραλία, τις συνοδεύει μαζί με κάποιο θαλάσσιο σπορ. Πρόσφατα έκανε θαλάσσιο σκι!

/

Την ίδια στιγμή, φήμες την θέλουν να αναλαμβάνει μόνη της κάποια εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας.

Και μπορεί το “Μες την καλή χαρά” να είναι ακόμα στον αέρα, αφού η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα αργήσει κομματάκι να ρίξει αυλαία στον Alpha, όμως, ήδη έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν διάφορες φήμες τόσο για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου του καναλιού της Κάντζας, όσο και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα σενάρια είναι πολλά και διάφορα με δύο από αυτά να κάνουν περισσότερο ντόρο αυτή την περίοδο. Το ένα θέλει λοιπόν, το “Μες την καλή χαρά” να συνεχίζεται και του χρόνου με μία όμως βασική παρουσιάστρια, η οποία εννοείται πως θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ το άλλο;

/

Το άλλο θέλει το πουλέν του Alpha να εμφανίζεται στους δέκτες μας με brand-new εκπομπή, η οποία λέει θα είναι στημένη επάνω της και η οποία θα συνδυάζει στοιχεία και ψυχαγωγίας, αλλά και… κοινωνικού ρεπορτάζ!

/

Όσο για το τι θα γίνει με το “Μες την καλή χαρά” γενικότερα; Ουδείς για την ώρα γνωρίζει μιας και αυτές είναι αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Έτσι κι αλλιώς η εκπομπή μπορεί να συνεχιστεί και με νέους εντελώς οικοδεσπότες, ανεξαρτήτως με το αν η Κωνσταντίνα μείνει ή φύγει για τα άλλα, τα πιο μεγάλα…

/

Read More

And More