Δυσκολες ώρες για την Μ. Κορινθίου – Το ατύχημα που την έστειλε στο νοσοκομείο!

Δύσκολες ώρες πέρασε η Μαρία Κορινθίου μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της πρόβας για τη νέα της θεατρική παράσταση. Η γλυκειά ηθοποιός που θα υποδυθεί την “Εσμεράλδα”, κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού στη σκηνή έχασε την ισορροπία της και χτύπησε άσχημα.
Η γνωστή ηθοποιός που όπως είχε πει πριν λίγες μέρες στο TLIFE, έχει ξεκινήσει τις πρόβες στο θέατρο “Όρφέας” μαζί με τον Κωνσταντίνο Καζακο, περνά πολλές ώρες στη σκηνή δουλεύοντας τις χορογραφίες για την παράσταση. Οι ατυχίες της κατά τη διάρκεια των προβών ήταν πολλές, καθώς ο ρόλος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. “Εγώ γενικά έχω κάνει χορό, αλλά όχι αυτά που κάνουμε στην παράσταση. Το έργο έχει μέσα ένα ”pot pouri” χορογραφίας από φλαμένκο με μπαλέτο, ούγγρικους χορούς και τσιγγάνικους. Οπότε κι εγώ, …έφαγα τα μούτρα μου! Μου βγήκε το νύχι, έκανα ράμματα γιατί έπεσα κάτω και χτύπησα αρκετά το πηγούνι μου.”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε σήμερα στην “Espresso” το ατύχημά της ήταν αρκετά σοβαρό που την έστειλε στο νοσοκομείο. Το ατύχημα έγινε πριν λίγες μέρες και η Μαρία μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο πλησιέστερο νοσοκομείο

Ευτυχώς, οι συνάδελφοί της την μετέφεραν αμέσως σε μια ιδιωτική κλινική, όπου έκανε ράμματα, γλιτώνοντας τα χειρότερα.

“Τώρα ευτυχώς είμαι μια χαρά! Έβγαλα και τα ράμματα…”, είπε η ίδια στο TLIFE.

Read More

And More