Πατέρας απειλεί δημόσια ότι θα σκοτώσει το παιδί του!

Αυτή ήταν η δραματική στιγμή, κατά την οποία ένας τρελός αυτοκινητιστής, περικυκλωμένος από δυνάμεις της ασφάλειας, απειλεί δημόσια ότι θα σκοτώσει την κορούλα του με το σπαθί σαμουράι, που κρατάει. Οι φρικιαστικές αυτές εικόνες, τραβήχτηκαν, σύμφωνα με την Daily Mail, λίγο μετά από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο 34χρονος Zhang Gang και μετά το οποίο, αντί να σταματήσει, προσπάθησε επιταχύνοντας να ξεφύγει.

Παρόλα αυτά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον προφτάσουν 15 λεπτά μετά στην επαρχία Γιουνάν της Yongren. Ο Zhang, ου βρισκόταν στο αμάξι του με τη σύζυγό του Lu και την κορούλα τους May , αρνήθηκε να παραδοθεί και απαιτούσε από τους αστυνομικούς να του ανοίξουν το δρόμο.

Όταν είδε ότι οι αστυνομικοί δεν υποχωρούν, έβγαλε από το αμάξι ένα σπαθί σαμουράι και απείλησε ότι θα σκοτώσει την κορούλα του. Την αρπάζει λοιπόν μπροστά του, της πιέζει όλη την ώρα το σπαθί στο στομαχάκι της κι αρχίζει να φωνάζει: ”Αφήστε με να φύγω αλλιώς, ορκίζομαι ότι θα τη σκοτώσω. Δεν θα δείξω έλεος”.

Σε ποιον; Στο σπλάχνο του! …Και λίγο μετά, ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο, έχοντας πάντα στην αγκαλιά του την μικρή και το σπαθί.

Τελικά, ένας ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός, τον πλησίασε και του έπιασε την κουβέντα προκειμένου να σώσουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί και ν’ απομακρύνουν τη σύζυγο και το παιδί του, σώους κι αβλαβείς.

Read More

And More