Εμπόριο οργάνων πίσω από την εξαφάνιση της 5χρονης στο Ίλιον;

Ακόμη και το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα διεθνούς κυκλώματος εμπορίας οργάνων η 5χρονη Χουντά Χουαζάν εξετάζει η αστυνομία. Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο και έχει εκδοθεί Amber Alert.
Εκτός από το κορίτσι, αναζητείται και ο Σύρος πατέρας της.
Την ημέρα της εξαφάνισή της, η 5χρονη με τα καστανά μαλλιά και τα καστανά μάτια, φορούσε ροζ φουστάνι και άσπρα πέδιλα.
Στο ενδεχόμενο η 5χρονη Χουντά και ο πατέρας της να έχουν πέσει θύματα κυκλώματος εμπορίας οργάνων αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κ. Γιαννόπουλος.
Μιλώντας στην Espresso είπε πως η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στο αεροδρόμιο γιατί αποπειράθηκε να βγάλει παράνομα από την Ελλάδα το κοριτσάκι!

Στις έρευνες που ακολούθησαν, γράφει η εφημερίδα, διαπιστώθηκε πως ο άνδρας δεν ήταν συγγενής του παιδιού αλλά «ενδιάμεσος» που επιχείρησε να στείλει το κορίτσι στη Σουηδία όπου διαμένουν οι γονείς της.
Μετά το περιστατικό, η Χουντά νοσηλεύτηκε για δυο μήνες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια, με εισαγγελική παρέμβαση, φιλοξενήθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού. Το ίδρυμα έψαξε και βρήκε τους γονείς της και ο πατέρας της ταξίδεψε στην Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία να την πάρει μαζί του.

Read More

And More